Svaki BIZ paket možemo prilagoditi vašoj kompaniji!

Možete izabrati broj poklona, cenu poklona i prepustiti se našoj magiji…

Savršeno iznenađenje za vašu firmu kreira personalizovane biznis poklone i organizuje događaje u formi iznenađenja. Mi predlažemo ideje, osmišljavamo darove, načine na koje ih isporučujemo i organizujemo sve što je potrebno.

Naša agencija pravi poklone za vaše partnere, klijente, zaposlene i njihovu decu i organizuje veliki broj kompanijskih događaja u neobičnim formama (konferencije, tim bilding, proslave Nove godine, godišnjice firme, proslava uspešnog posla, 8. marta itd). Ovo su takozvani „tailor-made“ pokloni čiji je glavni element iznenađenje. Poklon je sve – proizvod, doživljaj, sećanje, utisak, emocija.

Vi samo odaberite koga želite da obradujete ili nam recite šta želite da organizujemo i Savršeno iznenađenje preuzima sve obaveze po sistemu „ključ u ruke“.

NAZIV PAKETA BROJ IZNENAĐENJA
U PAKETIMA
CENA PAKETA
(USLUGA SI)
PRAVO
IZMENE
IZNENAĐENJA
MINIMALNI
BUDŽET ZA
POKLONE
BIZ 2 2 110 EUR 1 50 EUR
BIZ 3 3 165 EUR 1 75 EUR
BIZ 4 4 220 EUR 1 100 EUR
BIZ 5 5 275 EUR 2 125 EUR
BIZ 6 6 330 EUR 2 150 EUR
BIZ 7 7 385 EUR 2 175 EUR
10%

ako za vas organizujemo više od 10 iznenađenja

15%

ako za vas organizujemo više od 30 iznenađenja

Usluga Savršenog iznenađenja obuhvata:

osmišljavanje poklona iznenađenja u kome se kriju četiri, odnosno sedam iznenađenja (to mogu biti materijalni pokloni, usluge, doživljaji…)

personalizacija poklona – svaki se namenski izrađuje za izabranu osobu/e (klijente, zaposlene, partnere)

pravljenje Kovčežića iznenađenja (PDF dokument koji dobijate na mejl) koji sadrži detalje svakog iznenađenja (detaljan opis, veličinu, boju, materijal, opis personalizacije, načina na koji će biti upakovan, fotografiju/e poklona i cenu pojedinačnog poklona ili usluge)

konsultacije sa naručiocem/kompanijom ukoliko želi neke izmene u iznenađenjima koje je osmislio naš kreativni tim

rad sa dobavljačima na poručivanju, izradi, personalizaciji i dostavljanju svih poklona

pakovanje, brendiranje (po želji) svih poklona

fotografisanje svih poklona pre i nakon pakovanja i slanje fotografija darodavcu na uvid

isporuku paketa iznenađenja na dogovoreno mesto i u dogovoreno vreme, na način koji je dogovoren sa naručiocem

Cena usluge Savršenog iznenađenja ne obuhvata: vaše dodatne zahteve, cenu poklona (npr. parfem, igračka itd) i usluga (npr. večera, iznajmljivanje broda).

Šta je cena poklona?

Cena poklona se dodaje na cenu paketa iznenađenja koji ste izabrali (BIZ2, BIZ3 ili BIZ4…). Budžet za poklone sami određujete, a mi se obavezujemo da sva iznenađenja, odnosno pokloni koji će dobiti izabrana osoba/e moraju da budu organizovani u okviru postavljenog budžeta. Jedino ograničenje je minimalna vrednost – od 50 – 175 EUR, u zavisnosti od izabranog paketa i broja iznenađenja.

Ukoliko je vaš ukupan budžet za iznenađenje npr. 200 EUR, a odlučili ste se za BIZ2 paket (čija je cena 110 EUR), mi ćemo osmisliti i realizovati iznenađenja čija ukupna cena pokona neće prelaziti 90 EUR.

Tri  koraka do Savršenog iznenađenja

Korak 1: Popunite upitnik koji sadrži pitanja o osobi za koju spremamo iznenađenje (ukoliko ne želite da popunjavate upitnik, možete nam ove informacije reći u telefonskom razgovoru ili možete popiti kafu sa našim Savetnikom za osmehe). Tokom ovog procesa, izabraćete koju vrstu iznenađenja želite i koji paket vam odgovara.

Korak 2: Potrebno je da uplatite minimum 50% cene paketa koji ste izabrali (BIZ 2, BIZ 3…) i nakon toga od nas dobijate na mejl Kovčežić iznenađenja (PDF dokument), sa predlogom svih iznenađenja, detaljnim opisom, fotografijama i cenama poklona. U zavisnosti od toga koji ste paket izabrali, jedan ili dva elemenata možete menjati ili ih zameniti. Nakon Vašeg odobrenja, sledi priprema iznenađenja – kupovina poklona i usluga, personalizacija svakog poklona, pakovanje, fotografisanje pre i nakon pakovanja…

Korak 3: Pošto smo zajedno usaglasili sve elemente iznenađenja, potrebno je da uplatite preostalih 50% cene paketa, kao i pun iznos cene poklona za koji ste se odlučili. Ove uplate moraju se izvršiti najmanje sedam dana pre realizacije iznenađenja (osim ukoliko su specifični pokloni u pitanju koji podrazumevaju raniju akontaciju). Mi realizujemo Savršeno iznenađenje po sistemu ključ u ruke, primalac poklona uživa, a vi dobijate imidž kreativnog poslovnog partnera/kompanije.

Šta još treba da znate?

Navedena cena paketa odnosi se na organizaciju iznenađenja na teritoriji Beograda (gradske i prigradske opštine). Cena usluge van Beograda uvećava se na svakih 100 km za 70 EUR-a, s obzirom na to da je neophodno da naš tim dva puta dođe na navedenu lokaciju (prvi put prilikom osmišljavanja iznenađenja i sledeći put radi realizacije).

Lokacija na kojoj se organizuje iznenađenje i udaljenost od Beograda nemaju nikakvog uticaja na cenu poklona koji odabirate (cena se ne uvećava).

Sve cene navedene su u neto iznosu. Potrebno je izvršiti uplatu mimimum 50% iznosa fakture kako biste na mejl dobili osmišljen paket iznenađenja koji je personalizovan za vašu kompaniju i izabranu osobu/e.

Za sve ostale informacije možete pogledati naša pravila poslovanja i često postavljana pitanja.

NEKE OD PRILIKA ZA SAVRŠEN POKLON IZNENAĐENJA

biznis iznenadjenja

IZNENAĐENJA ZA KLIJENTE/POSLOVNE PARTNERE

Nekada je teško smisliti dobar poklon za klijenta, a želite da mu se zahvalite za vernost, dugogodišnju saradnju ili mu treba dati poklon koji će pokazati kako želite i dalje da budete uz njega.

Umesto dosadnih flaša, kravata, rokovnika i zamornih večera, poklonite mu Savršeno iznenađenje. Uživaće kao nikad do sada, a ton vašeg poklona ostaće i dalje na poslovnom nivou.

kolege sefovi

IZNENAĐENJA ZA KOLEGE/ŠEFOVE

Izbor poklona za kolege je uvek težak – kako poslati poruku čestitanja, a ipak ostati na kursu poslovnog raspoloženja?

Šta ta osoba uopšte voli?

A pokloni za šefove su tek noćna mora… Kakvu poruku šalje, da li mu se dopada, šta misli o njemu itd. Uz Savršeno iznenađenje, ne možete da pogrešite.

IZNENAĐENJE ZA ROĐENDAN

Svaki dobar biznis nalaže negovanje dobrih odnosa sa zaposlenima ili poslovnim partnerima. Ukoliko se setite njihovih rođendana i poklonite im poklon koji je isključivo namenjen njima, “kupili ste ih” za ceo život.

Imate problem šta da smislite i darujete nekom koga površno poznajete. Ne brinite. Tu smo mi da vam rešimo problem i napravimo jedno divno rođendansko iznenađenje.

IZNENAĐENJE ZA ISPRAĆAJ SA POSLA

Odlazak u penziju i oproštaj sa kolegama svima teško pada. Budućoj penzioneru/ki trebalo bi se zahvaliti na uloženom trudu i dugogodišnjem radu i doprinosu kompaniji.

Savršeno iznenađenje će sve organizovati umesto vas i sigurni smo da će osoba koja se oprašta od kolega i odlazi iz firme zauvek pamtiti taj događaj, kao i originalni poklon koji ćete im darovati kao znak pažnje i sećanja na kompaniju.

IZNENAĐENJE ZA JUBILARNI STAŽ

Nakon određenih godina radnog staža provedenih u firmi, zaposlenima se kompanija zahvaljuje za vernost, odanost i rad koji su uložili. Već svi unapred znaju da će pored plakete za zahvalnost, dobiti sat i ček na određenu svotu novca.

Vi želite da budete drugačiji od ostalih i da se o vama priča. Mi ćemo se pobrinuti za to. Bićete originalni, a vaš zaposleni će za vas imati samo reči hvale.

IZNENAĐENJE ZA NAJUSPEŠNIJEG RADNIKA

Želite da nekako nagradite najvrednijeg radnika ili zaposlenog koji je imao najbolji učinak? Ali ne znate kako da to uradite tako da njega/nju zaista oduševite, a istovremeno motivišete ostale u firmi da slede isti put…

Savršeno iznenađenje je zato tu! Osmislićemo potpuno personalizovano iznenađenje za vašeg supermena, ali tako da i ostale kolege steknu uvid u to šta bi njih moglo uskoro da očekuje ako se potrude. Možemo čak i ostale kolege uključiti u to iznenađenje kako bismo timski duh digli na novi nivo. Razmislite kakve to sve benefite može doneti…

IZNENAĐENJE ZA POSEBNE TRENUTKE

Šef je dobio unuku? Kolega je dobio sina? Svadba kćerke vaše koleginice je na pomolu? Za sve privatne događaje koji se „preliju“ i u kancelariju, mi možemo da osmislimo poklone u vidu iznenađenja!

Uživaće i vaše kolege, a i njihovi bližnji koji su povod ovom radovanju…

IZNENAĐENJE KAO POSLOVNA PONUDA

Želite da privučete baš tog stručnjaka u vašu firmu? Znate da se dvoumi i razmišlja, te da vaša finansijska ponuda nije jedina stvar koja može da mu pomogne u donošenju odluke?

Ili ste Head hunting agencija koja pokušava da vrhunskom menadžeru pokaže zašto je potrebno da prihvati ponudu i pređe u drugu firmu?

Savršeno iznenađenje će učiniti sve da vaš poklon iznenađenja bude to perce koje će odneti prevagu… Zamislite samo utisak koji će ostaviti vaša kompanija nakon ovakvog dara. Biće to vaš najverniji zaposleni!

BIZNIS-VAUCER

BIZNIS VAUČER IZNENAĐENJA

Vi kupujete vaučer iznenađenja za poslovnog partnera, klijenta, kolegu, šefa i zajedno biramo i osmišljavamo iznenađenje. Vi ili mi poklanjamo vaučer, a njegov dobitnik ima 45 dana da ga iskoristi.

Sve što treba da uradite je da: IZABERETE PAKET I POPUNITE NAŠ UPITNIK.
Možete nas kontaktirati da vam objasnimo sve detalje.