Svaki BIZ paket možemo prilagoditi vašoj kompaniji!

Možete izabrati broj poklona, cenu poklona i prepustiti se našoj magiji…

Savršeno iznenađenje za vašu firmu kreira personalizovane biznis poklone i organizuje događaje u formi iznenađenja. Mi predlažemo ideje, osmišljavamo darove, načine na koje ih isporučujemo i organizujemo sve što je potrebno.

Naša agencija pravi poklone za vaše partnere, klijente, zaposlene i njihovu decu i organizuje veliki broj kompanijskih događaja u neobičnim formama (konferencije, tim bilding, proslave Nove godine, godišnjice firme, proslava uspešnog posla, 8. marta itd). Ovo su takozvani „tailor-made“ pokloni čiji je glavni element iznenađenje. Poklon je sve – proizvod, doživljaj, sećanje, utisak, emocija.

Vi samo odaberite koga želite da obradujete ili nam recite šta želite da organizujemo i Savršeno iznenađenje preuzima sve obaveze po sistemu „ključ u ruke“.

NAZIV PAKETA BROJ IZNENAĐENJA
U PAKETIMA
CENA PAKETA
(USLUGA SI)
PRAVO
IZMENE
IZNENAĐENJA
MINIMALNI
BUDŽET ZA
POKLONE
BIZ 2 2 110 EUR 1 50 EUR
BIZ 3 3 165 EUR 1 75 EUR
BIZ 4 4 220 EUR 1 100 EUR
BIZ 5 5 275 EUR 2 125 EUR
BIZ 6 6 330 EUR 2 150 EUR
BIZ 7 7 385 EUR 2 175 EUR
10%

ako za vas organizujemo više od 10 iznenađenja

15%

ako za vas organizujemo više od 30 iznenađenja

Usluga Savršenog iznenađenja obuhvata:

osmišljavanje poklona iznenađenja u kome se kriju četiri, odnosno sedam iznenađenja (to mogu biti materijalni pokloni, usluge, doživljaji…)

personalizacija poklona – svaki se namenski izrađuje za izabranu osobu/e (klijente, zaposlene, partnere)

pravljenje Kovčežića iznenađenja (PDF dokument koji dobijate na mejl) koji sadrži detalje svakog iznenađenja (detaljan opis, veličinu, boju, materijal, opis personalizacije, načina na koji će biti upakovan, fotografiju/e poklona i cenu pojedinačnog poklona ili usluge)

konsultacije sa naručiocem/kompanijom ukoliko želi neke izmene u iznenađenjima koje je osmislio naš kreativni tim

rad sa dobavljačima na poručivanju, izradi, personalizaciji i dostavljanju svih poklona

pakovanje, brendiranje (po želji) svih poklona

fotografisanje svih poklona pre i nakon pakovanja i slanje fotografija darodavcu na uvid

isporuku paketa iznenađenja na dogovoreno mesto i u dogovoreno vreme, na način koji je dogovoren sa naručiocem

Cena usluge Savršenog iznenađenja ne obuhvata: vaše dodatne zahteve, cenu poklona (npr. parfem, igračka itd) i usluga (npr. večera, iznajmljivanje broda).

Šta je cena poklona?

Cena poklona se dodaje na cenu paketa iznenađenja koji ste izabrali (BIZ2, BIZ3 ili BIZ4…). Budžet za poklone sami određujete, a mi se obavezujemo da sva iznenađenja, odnosno pokloni koji će dobiti izabrana osoba/e moraju da budu organizovani u okviru postavljenog budžeta. Jedino ograničenje je minimalna vrednost – od 50 – 175 EUR, u zavisnosti od izabranog paketa i broja iznenađenja.

Ukoliko je vaš ukupan budžet za iznenađenje npr. 200 EUR, a odlučili ste se za BIZ2 paket (čija je cena 110 EUR), mi ćemo osmisliti i realizovati iznenađenja čija ukupna cena pokona neće prelaziti 90 EUR.

Tri  koraka do Savršenog iznenađenja

Korak 1: Popunite upitnik koji sadrži pitanja o osobi za koju spremamo iznenađenje (ukoliko ne želite da popunjavate upitnik, možete nam ove informacije reći u telefonskom razgovoru ili možete popiti kafu sa našim Savetnikom za osmehe). Tokom ovog procesa, izabraćete koju vrstu iznenađenja želite i koji paket vam odgovara.

Korak 2: Potrebno je da uplatite minimum 50% cene paketa koji ste izabrali (BIZ 2, BIZ 3…) i nakon toga od nas dobijate na mejl Kovčežić iznenađenja (PDF dokument), sa predlogom svih iznenađenja, detaljnim opisom, fotografijama i cenama poklona. U zavisnosti od toga koji ste paket izabrali, jedan ili dva elemenata možete menjati ili ih zameniti. Nakon Vašeg odobrenja, sledi priprema iznenađenja – kupovina poklona i usluga, personalizacija svakog poklona, pakovanje, fotografisanje pre i nakon pakovanja…

Korak 3: Pošto smo zajedno usaglasili sve elemente iznenađenja, potrebno je da uplatite preostalih 50% cene paketa, kao i pun iznos cene poklona za koji ste se odlučili. Ove uplate moraju se izvršiti najmanje sedam dana pre realizacije iznenađenja (osim ukoliko su specifični pokloni u pitanju koji podrazumevaju raniju akontaciju). Mi realizujemo Savršeno iznenađenje po sistemu ključ u ruke, primalac poklona uživa, a vi dobijate imidž kreativnog poslovnog partnera/kompanije.

Šta još treba da znate?

Navedena cena paketa odnosi se na organizaciju iznenađenja na teritoriji Beograda (gradske i prigradske opštine). Cena usluge van Beograda uvećava se na svakih 100 km za 70 EUR-a, s obzirom na to da je neophodno da naš tim dva puta dođe na navedenu lokaciju (prvi put prilikom osmišljavanja iznenađenja i sledeći put radi realizacije).

Lokacija na kojoj se organizuje iznenađenje i udaljenost od Beograda nemaju nikakvog uticaja na cenu poklona koji odabirate (cena se ne uvećava).

Sve cene navedene su u neto iznosu. Potrebno je izvršiti uplatu mimimum 50% iznosa fakture kako biste na mejl dobili osmišljen paket iznenađenja koji je personalizovan za vašu kompaniju i izabranu osobu/e.

Za sve ostale informacije možete pogledati naša pravila poslovanja i često postavljana pitanja.