Oduševite partnere, klijente, kolege savršenim iznenađenjem!

Izdvojite se ovim događajem od svih do sad!

Ukoliko želite da se vaša kompanija izdvoji od ostalih i priredi nezaboravan događaj, Savršeno iznenađenje je prava agencija za vas. Bilo da organizujete konferenciju, dan firme, tim bilding, proslavu u kompaniji, otvarate novu filijalu ili objekat, mi ćemo učiniti sve da budete firma koja se pamti po stilu i kreativnosti.

Organizacija BIZ događaja iznenađenja

Naziv paketa Vrsta događaja Cena usluge agencije SI Budžet za poklone
Mini Biz Iznenađenje do 2 h 950 EUR određuje naručilac – u zavisnosti od tipa događaja
Midi Biz Iznenađenje preko 2 h 1.320 EUR određuje naručilac – u zavisnosti od tipa događaja
Maxi Biz Iznenađenje više od jednog dana prema dogovoru sa naručiocem određuje naručilac – u zavisnosti od tipa događaja
Total Biz Organizacija kompletnog događaja sa iznenađenjima prema dogovoru sa naručiocem određuje naručilac – u zavisnosti od tipa događaja

Usluga Savršenog iznenađenja obuhvata:

osmišljavanje koncepta iznenađenja (poklona, doživljaja, usluga) i usklađivanje sa celokupnim događajem

kreiranje poklona za dati događaj i njihova personalizacija

rad sa dobavljačima, pakovanje i fotografisanje poklona

kreiranje scenarija

profesionalno vođenje programa

testiranje celog iznenađenja

profesionalno snimanje i kreiranje mini promo filma

fotografisanje događaja

promocija događaja u medijima i na društvenim mrežama (po potrebi)

organizacija iznenađenja po sistemu „ključ u ruke“

Na cenu usluge agencije, dodaje se vrednost poklona ili usluga, čiji budžet određujete sami. Savršeno iznenađenje se obavezuje da ne podiže cene ovih stavki.

Pogledajte naše specijalne događaje

SAVRŠENI POVODI ZA DOGAĐAJE IZNENAĐENJA

IZNENAĐENJE NA KONFERENCIJI

Ukoliko želite da se izdvojite od konkurencije, da budete originalna i prepoznatljiva kompanija po kreativnosti, tim Savršenog iznenađenja će učiniti da ispunite sve zacrtane ciljeve i da se o vašem događaju/konferenciji dugo priča.

Personalizovani pokloni iznenađenja za pojedince, kao i kolektivno iznenađenje za sve prisutne zaista će izazvati pravo oduševljenje kako kod zaposlenih, tako i kod vaših klijenata, poslovnih partnera…

IZNENAĐENJE ZA TIM BILDING

Želite nešto potpuno neobično i drugačije za podizanje timskog duha i građenje boljih odnosa među kolegama? Imamo sjajne ideje za to kako da kroz iznenađenja na najbolji način povežemo zaposlene u vašoj firmi!

Tim bilding Savršenog iznenađenja će se prepričavati godinama…

IZNENAĐENJE ZA DAN FIRME/USPEŠNU GODINU

Poseban datum, kao i svaka uspešna godina za kompaniju znači mnogo i sigurno želite da kolege obradujete nečim nesvakidašnjim i na taj način zahvalite im se za sve što su postigli za prosperitet i uspešnost kompanije.

Sve što smislite nije vam originalno, a hoćete da vas pamte? Prepustite sve Savršenom iznenađenju, jer naš tim zna kako, šta, gde, kada i zašto.

IZNENAĐENJE ZA ODLAZAK U INOSTRANSTVO

Napredovanje u kompaniji je cilj svakog radnika, međutim to uglavnom podrazumeva i velika odricanja, a najčešće i selidbu u drugi grad/državu.

Savršeno iznenađenje će umesto vas organizovati nezaboravan ispraćaj, a persoalizovan poklon koji će zaposleni dobiti u ime vaše kompanije će ga sećati na vas gde god da je.

IZNENAĐENJE ZA USPEŠNO OBAVLJEN POSAO

Vredne i odane radnike koji uspešno obavljaju svoje poslovne zadatke treba obradovati na poseban i nesvakidašnji način. Sve ideje su vam iščezle,a želite da vidi/e da ste se i vi potrudili za njih i tako im pokažete da zaista cenite njihov doprinos vašoj kompaniji?

Mi imamo ideju kako da sve bude savršeno, kreativno i originalno. Tim Savršenog iznenađenja će mu/joj pripremiti poklon koji će zaista oduševiti.

IZNENAĐENJE ZA 8. MART

Neka dame u vašoj firmi ili vaše saradnice ovog puta dobiju nešto sasvim drugačije za Dan žena! Pokažite im da mislite na njih kroz jedno Savršeno iznenađenje i dopustite nama da im pripremimo poklone koji će odisati stilom vaše firme, a ipak biti napravljeni za svaku od njih ponaosob…

Unikatni pokloni ostaviće ih bez daha i postaće najbolji ambasadori vaše firme.

IZNENAĐENJE ZA NOVU GODINU

Umesto dosadnih novogodišnjih večera, ove godine priuštite zaposlenima u vašoj firmi proslavu kakvu nisu imali. Savršeno iznenađenje će učiniti da svako od njih ima ličnog Deda Mraza koji će za njega/nju napraviti set potpuno personalizovanih poklona.

Dozvolite vašim zaposlenima ili saradnicima i poslovnim partnerima da se ponovo raduju poput dece!

IZNENAĐENJE ZA BOŽIĆ/USKRS

Božićni kokteli i okupljanja već su postali isprazni i nezanimljivi. Uskršni praznici gotovo da se ne obeležavaju u okviru kompanije. A zar ne bi bilo sjajno raširi taj duh praznovanja kroz vaše kancelarije? Ljudi tada lepše, bolje i efikasnije rade.

Savršeno iznenađenje osmisliće za svakog vašeg radnika ili menadžera, klijenta ili saradnika iznenađenje koje se nikada ne može ponoviti…

IZNENAĐENJE ZA DECU ZAPOSLENIH

Kao dobra kompanija, sigurno vodite računa o onome što je važno vašim radnicima. A to su njihovi bližnji. Svaki put kada darujete nešto njihovoj deci, darivali ste i njima. Posebne poklone iznenađenja organizujemo za klince i klinceze, sve do 15. godine života, koji god da je povod – rođendan, Nova godina, Dan firme.

Ako deca vaših zaposlenih vole gde rade njihovi roditelji, vaš je uspeh zagarantovan!

proslave

ORGANIZACIJA DOGAĐAJA/PROSLAVA U FORMI IZNENAĐENJA

Želite da organizujete proslavu u kompaniji i ostavite utisak kako na vaše zaposlene, tako i na ostale goste koje ste pozvali? Nemate vremena da se bavite organizacijom, detaljima i ostalim elementima, ali znate da događaj mora da bude potpuno drugačiji od standardnih proslava koje se svode na piće, hranu i razmenu nekoliko reči?

Savršeno iznenađenje će sve organizovati umesto vas sistemom “ključ u ruke”. Vi ne morate ni o čemu da razmišljate i brinete, samo da se opustite i uživate u savršeno organizovanoj proslavi u formi iznenađenja.

Sve što treba da uradite je da: IZABERETE PAKET I POPUNITE NAŠ UPITNIK.
Možete nas kontaktirati da vam objasnimo sve detalje.