To što vas zanima, verovatno su već pitali pre vas 🙂

Pročitajte ili nas pozovite ako ne nađete odgovor na svoje pitanje ovde…

To što vas zanima, verovatno su već pitali pre vas 🙂

Pročitajte ili nas pozovite ako ne nađete odgovor na svoje pitanje ovde…

Kod događaja koji su fiksni i čiji se datum unapred zna (npr. rođendani, godišnjice, venčanja, odlazak u penziju, proslava firme, useljenje/preseljenje) optimalno je da kontaktirate Savršeno iznenađenje dve nedelje ranije.

U sezoni velikih praznika (Nova godina, Dan zaljubljenih, 8. mart, Mladenci, 1. septembar) poželjno je da se javite i pre.

Kod događaja koji su klizni i za koje ne možete sa sigurnošću da znate kada će se odigrati ili možete da izaberete kada će se dogoditi (npr. prosidba, izvinjenje/pomirenje, devojačke/momačke večeri, iznenađenja za porodilje, objava drugog stanja, maturiranje) dobro je da se javite dve nedelje pre prvog termina kada bi događaj mogao da se desi.

Savršeno iznenađenje vam nudi i paket Hitna pomoć koji je savršen kada imate pet dana do događaja.

Najtačniji odgovor je – ne znamo :). U Savršenom iznenađenju nema gotovih rešenja niti unapred određenih poklona. Dakle, dok ne popunite upitnik o osobi za koju spremamo iznenađenje (ili nam na drugi način date podatke o njoj), ni mi ne znamo šta ćemo osmisliti za tu osobu. Tek kada dobijemo te informacije, naš kreativni tim počinje da radi i svaki poklon priprema u skladu sa željama, navikama, hobijima i svim preferencijama date osobe.

Kod nas je svaki poklon personalizovan i nemojte očekivati klasične bombonjere, piće i cveće. Svaki deo iznenađenja je napravljen namenski za vašu dragu osobu.

Takođe, pokloni nisu samo materijalni, odnosno fizički pokloni. Pored toga, naša iznenađenja sadrže i doživljaje, uspomene, aktivnosti itd. Ako vas zanima kako izgledaju neka naša iznenađenja možete pogledati sekciju Kako izgledaju iznenađenja.

U Mini paketu se nalaze dva poklona, u Standard paketu nalaze se četiri iznenađenja, a u Premium paketu sedam različitih iznenađenja. Ponavljamo, pokloni nisu samo materijalni, već mogu biti i doživljaji, uspomene, aktivnosti…

Moguće je i smanjenje i povećanje broja iznenađenja na sledeći način:

Smanjenje

Kada vam pošaljemo Kovčežić iznenađenja (PDF dokument u kojem se nalaze svi detalji svakog pojedinačnog iznenađenja sa cenama, fotografijama, detaljnim opisom), imate pravo da izmenite ili izbacite jedno ili dva iznenađenja (u zavisnosti od toga da li ste uzeli Standard ili Premium paket). Ako želite da se iznenađenje zameni, mi ćemo umesto njega osmisliti drugo, koje ima istu vrednost. Ako želite da se to iznenađenje u potpunosti izbaci i ne želite da se na njegovo mesto stavi drugo, time ćete smanjiti broj iznenađenja.

Povećanje

Ukoliko želite da dodate jedno, dva ili više iznenađenja na paket koji ste izabrali, i to je moguće. Takozvani up-grade, odnosno nadogradnja paketa radi se srazmerno broju iznenađenja koja želite da dodate.

Apsolutno svako iznenađenje izgleda drugačije. Tek kada dobijemo podatke o osobi za koju se sprema iznenađenje i kada nam darodavac kaže šta želi da postigne ovim iznenađenjem ili u kom stilu želi da ono bude, onda možemo da počnemo da planiramo. Neke primere romantičnih, dečijih i poslovnih iznenađenja možete pogledati u sekciji Kako izgledaju iznenađenja.

Kroz popunjavanje upitnika, vi ćete nam dati uputstva koja želite. Svakako ćete nam odgovoriti i da li imate neku želju po pitanju toga u kom stilu treba da bude iznenađenje ili da li imate neki element koji obavezno želite da bude deo iznenađenja ili koji nipošto ne želite da bude deo iznenađenja. Sve vaše sugestije mi ćemo obavezno ispoštovati.

Uslugu Savršenog iznenađenja možete platiti iz dva dela. Uplata se vrši na račun firme, na osnovu fakture i možete je izvršiti elektronskom uplatom ili odlaskom u banku/poštu.

Prvi deo usluge plaćate nakon što popunite upitnik, a pre nego što vam pošaljemo Kovčežić iznenađenja (PDF dokument sa svim detaljima svakog pojedinačnog iznenađenja, uključujući detaljan opis, cene i fotografije).

Drugi deo usluge plaćate najkasnije sedam dana pre događaja koji za vas organizujemo (odnosno datuma kada isporučujemo iznenađenje). Najkasnije sedam dana pred događaj morate platiti i cenu svih poklona koji ulaze u vaše iznenađenje (osim kod specifičnih poklona čije poručivanje ima drugačije specifikacije).

Savršeno iznenađenje radi na teritoriji cele Srbije. Dakle, moguće je iznenađenje poručiti za bilo koji kraj zemlje. Cena usluge Savršenog iznenađenja se uvećava na svakih 100 km van Beograda za 70 EUR-a, jer je potrebno da naš tim dva puta dođe na navedenu lokaciju (prvi put prilikom osmišljavanja iznenađenja i sledeći put prilikom isporuke, tj. realizacije iznenađenja). Ukoliko želite, poklon iznenađenja možemo poslati i kurirskom službom, onda u tom slučaju plaćate zvaničnu cenu te firme za prenos vašeg paketa. Savršeno iznenađenje ne snosi odgovornost ukoliko paket bude oštećen tokom prevoza kurirskom službom.

Cena poklona se ne uvećava u zavisnosti od lokacije na kojoj se iznenađenje realizuje, osim ukoliko se radi o poklonima koji traže specifičnu vrstu prevoza (životinje, namirnice sklone kvarenju, ekstra lomljivi predmeti itd).

Savršeno iznenađenje plaća umesto vas sve poklone i stoga ih morate izmiriti u trenutku kada ih mi nabavljamo, što je najmanje sedam dana pre događaja. Važno je da znate da Savršeno iznenađenje ne podiže cenu poklona i ne zarađuje na njima, već vama daje realnu cenu – koliko oni koštaju.

U Savršenom iznenađenju vam nudimo i opciju „Tajni agent“ koja podrazumeva da mi uradimo sve (osmišljavanje iznenađenja, kupovina poklona i usluga, uvijanje, pakovanje, pisanje poruka, isporuka), a vi preuzimate zasluge. Dakle, vaša draga osoba će misliti da ste sve to vi uradili, bez ičije pomoći (preporučujemo u tom slučaju da potpišete lično karticu sa porukom ili da lično isporučite poklon).

Mi ne odajemo imena klijenata, i sve informacije koje smo dobili od vas čuvamo u strogoj tajnosti. Čak i ukoliko nas vaša draga osoba kontaktira i pita za vas, odnosno za vaše iznenađenje, mi nećemo odati nikakve podatke. SI dodatno naplaćuje uslugu tajnog agenta i ona iznosi 25% na cenu izabranog paketa SI.

U Savršenom iznenađenju nudimo četiri vrste vaučera – Vaučer iznenađenja, Tajni vaučer iznenađenja, Biznis vaučer iznenađenja ili Super tajni vaučer iznenađenja. Svaki od njih može da funkcioniše na drugačiji način, u zavisnosti od vaših potreba. Možete vaučer isporučiti vi, ili to možemo učiniti mi. Vaučer može nositi ime darodavca ili možete nastupiti kao tajni obožavalac. Više detalja vidite na vrste-iznenadenja/vauceri.

Ovo nam se još nije desilo, ali svakako da postoji mogućnost da vam se ne dopadne neka naša ideja za poklon, uslugu ili doživljaj koji smo osmislili za vašu dragu osobu. Ili pak možete smatrati da se njoj/njemu neko iznenađenje ne bi dopalo ili da nije primereno situaciji. Ukoliko želite da promenite više poklona iznenađenja, moguće je, ali uz doplatu od 25 EUR po iznenađenju. Izmena sitnica u okviru osmišljenog iznenađenja se ne naplaćuje (npr. promena boje).

Zato je veoma važno da detaljno popunite upitnik i date nam što više informacija, kako bi iznenađenje bilo u potpunosti sa ličnošću osobe za koju iznenađenje spremamo.

Takođe, imate pravo da tražite izmenu ili zamenu jednog ili dva iznenađenja, u zavisnosti od toga da li ste uzeli Standard ili Premium paket. Mi smo dužni da ukoliko tražite zamenu, to iznenađenje zamenimo drugim, u skladu sa vašim uputstvima.

Savršeno iznenađenje blisko sarađuje sa svojim klijentima u pronalaženju najboljeg rešenja. Ukoliko ste uplatili polovinu cene usluge Savršenog iznenađenja, dobili Kovčežić iznenađenja (PDF dokument sa svim detaljima iznenađenja, fotografijama, cenama, detaljnim opisom) i potom odustali i ne planirate uopšte da realizujete iznenađenje, SI zadržava uplaćeni novac. U tom slučaju ne morate platiti cenu poklona, kao ni drugu polovinu cene usluge Savršenog iznenađenja. Verujemo da ste na odustajanje od iznenađenja bili primorani iz krajnje objektivnih razloga (npr. prestanak odnosa sa tom osobom, otkazivanje proslave za koju je iznenađenje bilo vezano itd), ali tim Savršenog iznenađenja je uložio veliki trud (osmišljavanje iznenađenja, rad na kontaktiranju dobavljača, ugovaranju cena i dizajniranju Kovčežića), te se ova prva polovina sredstava zadržava.

Ukoliko ste nakon polovine uplate došli u situaciju da svoje iznenađenje morate da odložite na kraći vremenski period (bolest, vremenska nepogoda, matura koja je bila planirana za određeni datum je pomerena zbog poslednjeg ispita itd), Savršeno iznenađenje će vam izaći u susret. Sve dok možemo da vam garantujemo cenu poklona (što zavisi od dobavljača), biće nam drago da u novom terminu organizujemo vaše iznenađenje. Dogovor i koordinacija se podrazumevaju. Detaljne informacije možete pogledati u našoj rubrici pravila poslovanja.

Nema nikakvih problema ukoliko nemate povod. Mi smo izdvojili više od četrdeset različitih iznenađenja, koja su ujedno i povodi, a koja možete pogledati u sekciji Vrste iznenađenja.

Takođe, možete pogledati naš Kalendar, jer kod nas je svaki dan povod za iznenađenja. To je pravi rasadnik povoda i verujemo da ćete tamo pronaći ono što tražite.

Inače, mi najviše volimo iznenađenja bez povoda. Tako je najlepše…:) Svaki dan života je sam po sebi dovoljan da bismo jedni drugima rekli da se volimo, mislimo jedni na druge i da želimo sve najbolje! A ima li lepšeg načina da to uradimo od Savršenog iznenađenja?

Kod nepoznatih iznenađenja naručilac, odnosno darodavac ne zna šta će biti iznenađenje. Takođe, osoba koja je darodavac je ujedno i primalac iznenađenja.

Nepoznato iznenađenje možete uplatiti za sebe, potom za sebe i dragu osobu (romantični par, drugarice, prijatelji…) ili za celu porodicu.

Nakon popunjavanja upitnika, naš tim osmišljava iznenađenje i garantuje vam sledeće: bićete bezbedni, uživaćete i bićete nasmejani, a ukoliko na osnovu upitnika procenimo da ste spremni za to, onda ćete kroz ovo iznenađenje biti i u situaciji da za jedan milimetar pomerite svoje granice.

Važno je da znate da kod nepoznatih iznenađenja nema neprijatnosti i strašnih iznenađenja. Mi uvek želimo da vi uživate. Više detalja možete pogledati na vrste- iznenadenja/nepoznata-iznenadenja

Savršeno iznenađenje će vam pomoći. Ovo se najčešće dešava u dve situacije – kada ne poznajete osobu dovoljno ili kada se iznenađenje organizuje u nekim „napetim“ okolnostima (nakon svađe ili sl).

Jedna opcija je da ovo iznenađenje isporučimo do tajnog obožavaoca. Možete da odlučite da li vaš identitet želite da ostane tajna do kraja ili želite da ga u nekom trenutku otkrijemo vašoj dragoj osobi.

Druga opcija je da osmislimo iznenađenje koje će se dešavati u fazama i da tako polako „otkravljujemo“ vama dragu osobu. Na trećem koraku već teško da će ostati ravnodušna, a mi možemo osmisliti iznenađenje koje gradacijski „raste“…

To nije nikakav problem. Javite nam se kako bismo vam poslali instrukcije za uplatu na naš devizni račun i sve ćemo organizovati kao da ste vi ovde. Sve dogovore možemo napraviti mejlom, preko Vibera ili u telefonskom razgovoru.

Naše promo cene važile su na samom početku razvijanja koncepta Savršeno iznenađenje, a trenutno važeću ponudu možete pogledati na našem sajtu.