Dragi i drage,

 

Ovaj upitnik je dizajniran kako bismo sakupili što više podataka o detetu za koje spremamo vaše iznenađenje. Kako bi naš paket savršenog iznenađenja bio što bolje prilagođen vašem detetu, molimo vas da popunite sve informacije koje znate. Čak i kada se vama čini da ta saznanja nisu bitna, ona nam pomažu da bolje upoznamo dete koje treba da obradujemo.

Ukoliko paraleleno organizujemo iznenađenje za dvoje ili više dece, ukoliko ste u mogućnosti, popunite upitnik za svakog od njih pojedinačno. Nemojte da vas obeshrabri ako odgovore na neka pitanja ne znate, to je sasvim prirodno. Ova polja ostavite praznim. Svi podaci koje sakupimo na ovaj način, čuvaju se u skladu sa strogo utvrđenim procedurama i ne mogu se koristiti u druge svrhe osim one koje su ugovorene ovim poslom.

Nikada ne prenosimo i ne ustupamo trećim licima vaše podatke ili podatke osobe za koju organizujemo iznenađenje. Sva naša pitanja koncipirana su tako da poštuju Zakon o zaštiti podataka o ličnosti i molimo vas da nam ne dostavljate dodatne informacije koje bi mogle otkriti dalje identitet osobe za koju spremamo iznenađenje.

Pred vama se nalazi set pitanja, od čega se deo odnosi na dete za koje spremamo iznenađenje, a deo na samo iznenađenje. Potrebno vam je svega petnaest minuta vremena, i sav preostali posao prepustite nama.

Ovaj upitnik možete popuniti online.

Ukoliko vam je lakše, možete nam ove podatke javiti i telefonom na broj +381(0)64 111 35 53 ili nam pisati na mejl [email protected] u slobodnoj formi. Takođe, ukoliko je to za vas prijatnija opcija, možete uživo razgovarati sa našim savetnikom za osmehe.

Nakon prijema popunjenog upitnika i uplate od 50% cene paketa poslaćemo vam Kovčežić iznenađenja, a nakon usaglašavanja svih stavki, realizovaćemo za vas i vašu dragu osobu nezaboravan događaj.

Vaš Tim za iznenađenja