Dobar glas daleko se čuje…

Biće nam drago da čujemo i vaše utiske na [email protected].

Dobar glas daleko se čuje…

Biće nam drago da čujemo i vaše utiske na [email protected].

Snježana-Pavicevic

Snježana Pavićević, Beograd

masa-lalic

Kao što su sva njihova iznenađenja savršena, tako isto mislim i kada je u pitanju poslovna saradnja. Izuzetna profesionalnost, preciznost, posvećenost svakom detalju, uz mnogo smeha i zabave, i, što je veoma bitno, sa nula stresa – zaista savršeno. Nasmejani tim je veoma fleksibilan, a osećaj poverenja uliva i taj njihov stav da “sve može i sve postoji”. ☺ Ovo je jedan od onih oblika saradnje kada su na kraju zaista svi, baš svi, skroz srećni.

Maša Lalić
Direktor Direkcije za ljudske resurse i organizaciju
Generali Osiguranje Srbija

avatar

Jos jednom Vam se mnogo zahvaljujem na svemu! I na ljubaznosti, i na profesionalizmu, a narocito na kreativnosti!!! Zaista sam odusevljena!

Sanja, Beograd

Andreas-Scharf

I was invited to the Schrack Technik Flying Day in Beograd this year, the event was organized from Perfect Surprise. And I was really impressed. What I have seen was a perfect event, well done in the conception, professional in the settlement, perfect in the timing. Like our company style was the feeling well adapted to our customers. Also the pre event activities like invitation and registration was well done and especially – from my point of view same importance like the event himself – the after event communication was well thought through. Nothing to say more, I met an good and competent partner for our company and I recommended to develop further ideas together.

Andreas Scharf
Group marketing director

AVATAR

masa

AVATAR

AVATAR

AVATAR