Dobar glas daleko se čuje…

Biće nam drago da čujemo i vaše utiske na [email protected]

Dobar glas daleko se čuje…

Biće nam drago da čujemo i vaše utiske na [email protected]

Sve je prošlo sjajno! Smejala se ceo dan. Svi pokloni su pun pogodak! Mnogo vam hvala na svemu! Ovo sigurno nije poslednje iznenađenje koje radite, čujemo se još…

Dragan, Paraćin

Divno je videti koliko znači kada se spremi nešto posebno za voljenu osobu. Hvala vam na svemu što ste smislili i što ste uradili. Jedva čekam sledeću priliku da vidim šta će opet da ispadne iz vašeg čarobnog štapića 🙂

Marina, Jagodina

Ja sam dobio zaista savršeno iznenađenje od svoje supruge za 50. rođendan. Toliko je toga bilo uključeno, toliko do detalja sve isplanirano, da nemam reči… Znao sam i ranije da me moja supruga voli, ali ovo je bio divan podsetnik… Imali smo prelep dan, sa mnogo prijatelja i dan danas pričamo o svemu što se tada dogodilo.

Viktor, Beograd

Mnogo ste mi pomogli kada sam bio u škripcu sa vremenom, a želeo da ovo iznenađenje nadmaši sve što je moja sestra do sada doživela. Toliko dragocenih ideja, nisam ni verovao da se sve to može uraditi. Hvala vam!

Srđan, Pančevo

Nikada mi ranije nije palo na pamet da bi jedno iznenađenje toliko toga moglo da promeni! U stvari, nisam ni razmišljala koliko energije može da donese ljudima kada su tužni. Uplatila sam Savršeno iznenađenje za kumu nakon što joj je umrla kuca za koju je godinama bila jako vezana i koja je nedeljama plakala zbog toga. Bilo je divno videti ponovo osmeh na njenom licu!

Marina, Novi Sad

Moj deka će sigurno pamtiti odlazak u penziju kao apsolutno neponovljiv događaj! Toliko smeha i sreće- ne sećam se da je skoro bilo u našoj porodici. Hvala vam što ste mi u ovome pomogli, sa udaljenosti od 600 km sigurno ne bih stigao da sve organizujem u Srbiji, a da sve štima besprekorno.

Boris, Beč

Ovo je najbolji rođendan do sada – prenosim vam reči svoje Mile. I ja mislim da se deca nikad nisu ovako zabavila. Indigo i Potraga za blagom su ih oduševili, ali i sve ostale igre su bile fantastične. Poželela sam da ponovo i ja budem dete da meni neko ovo organizuje.

Kristina, Beograd