U Savršenom iznenađenju ne postoje gotova rešenja!

Pogledajte kako smo iznenadili jednog menadžera kroz biznis paket iznenađenja…

U Savršenom iznenađenju ne postoje gotova rešenja!

Pogledajte kako smo iznenadili jednog menadžera kroz biznis paket iznenađenja…

IZNENAĐENJE ZA SRĐANA

Biznis iznenađenje, Mini Biz paket iznenađenja

Srđanova koleginica Marina pozvala nas je usplahireno kada je saznala da on sledeće nedelje odlazi iz njihove beogradske kancelarije na rad u Beč. Naime, Srđan je već deset godina radio u ovoj firmi i ispostavilo se da je upravo saopštio svima u timu da prelazi da radi u kancelariju u Beču, u okviru iste kompanije. Povoda za iznenađenje bilo je više – za pet dana Srđan će u firmi proslaviti svoj prvi jubilej, a samo dan kasnije spakovaće se i sa suprugom Natašom preseliti za Beč gde će nastaviti da radi. Pored toga, ovo je za Srđana i ceo njegov tim bila izuzetno uspešna poslovna godina.

Od Srđanovih kolega saznali smo sledeće o ovom uspešnom menadžeru:

Srđan ima 38 godina i već osam godina je u srećnom braku sa Natašom koja se već brine kako će se snaći u novom gradu, jer je izuzetno vezana za Srbiju, našu kulturu, jezik, običaje i medije
Srđan je ambiciozan, pomalo narcis, poslovan, pričljiv, organizovan, duhovit i veoma aktivan
Ne može bez posla, novca i kafane, a životna želja mu je da ima svoje vinograde i proizvodi svoje vino (što mu je ujedno i omiljeno piće)
Kada god se iznervira na poslu, za to krivi srpske uslove poslovanja i govori kako će jednog dana pokrenuti sopstveni posao u Nemačkoj (ova tema je već postala meta raznih šala u firmi)
Ceo život sanja da leti sportskim avionom, ali nikada nema vremena
Hobi mu je golf, a obožava odlazak u spa centre
Plaši se smrti
Voli tamburaše, teget boju, čokoladne kolačiće
Čita samo knjige o biznisu

Srđan ne voli društvene mreže (i nema vremena za njih), pa na internetu nismo saznali nikakve novosti o njemu. Od njegovog tima dobili sledeća uputstva za iznenađenje:

ukupan budžet za iznenađenje je 1350 eur (950 eur usluga Savršenog iznenađenja i  380 eur za poklone).
iznenađenje treba da bude opušteno, poslovno i pomalo sarkastično
Srđanov tim koji broji 28 ljudi treba da bude na neki način deo iznenađenja

Kreativni tim Savršenog iznenađenja se odmah bacio na posao, jer vremena nije bilo mnogo, a trebalo je organizovati važne stvari.

Pored poklona koje smo osmislili za Srđana, Savršeno iznenađenje je odlučilo da jedan poklon dobije i njegova supruga, Nataša, kako bismo i u njen životu uneli malo magije koja slavi ovu važnu životnu odluku (odlazak u inostranstvo).

Srđanove kolege dobile su Kovčežić iznenađenja (PDF dokument) na E-mejl, sa mogućnošću da promene jedno iznenađenje ukoliko žele. Cene poklona koje su navedene su upravo one koje je odredio dobavljač (Savršeno iznenađenje ne podiže cenu poklona i ne zarađuje na njima), tako da je bilo moguće jedno iznenađenje zameniti nekim drugim koje bi se dodatno osmislilo, a koje bi bilo iste vrednosti.

U ovom slučaju, svi pokloni u zbiru su koštali 380 eur, koliko je i iznosio zadati bužet. Četiri iznenađenja koja je dobio Srđan su:

Kovčežić iznenađenja za Srđana Jovića

 

Srđanovo iznenađenje počinje 24. februara, na desetu godišnjicu njegovog rada u firmi. Njegov šef, Jovan, zakazao je kolegijum u 12 h u sali za sastanke. Najbliže kolege iz tima znaju šta je pravi povod, dok Srđan i ostali ne znaju šta se sprema…

Srđanov Mini Biz paket sadrži sledeća četiri iznenađenja:

1. Prezentaciju sa fotografijama, porukama i sećanjima koji oslikavaju Srđanovih deset godina rada u firmi
2. Vino brendirano u znaku Srđanovih „važnih sitnica“ (tamburaši, golf, avion, novac) i sa etiketom Srđan Jović
3. Set knjiga: Biznis plan za neupućene, Novac, Sam svoj gazda, Pranje novca, Nemačko srpski poslovni rečnik
4. Panoramski let sportskim avionom

Cena pakovanja poklona, uvijanja, brendiranja i isporuke je uključena u finalnu cenu.

Detalji svakog pojedinačnog iznenađenja, uključujući i cene, proizvođače i ostale uslove:

1. PREZENTACIJA ZA JUBILEJ

Odlučili smo da povežemo proslavu Srđanovog jubileja i njegov prelazak iz beogradske u bečku kancelariju. Stoga na dan kada se navršava 10 godina rada u firmi, Srđan ima zakazan veliki sastanak u konferencijskoj sali sa svojim šefom i velikim brojem kolega. Samo najbliži znaju šta se sprema. Zahvaljujući njima, Savršeno iznenađenje je dobilo veliki broj fotografija i informacija koje su obeležile prethodnih deset godina rada i od njih napravilo prezentaciju koja rezimira prethodni period. Tu su i sećanja na uspehe, padove, događaje, klijente, saradnike, šale, planove – uspele i neuspele itd…

Osnovni cilj je da Srđan sazna koliko ga cene njegove kolege, koliko im je drago što su tako dugo vremena radili zajedno i da mu žele svu sreću u novom životnom poglavlju.

Prezentacija u trajanju od 3 minuta ima i muzičku pozadinu i kreće odmah nakon što počne „sastanak“.

Cena se odnosi na uslugu izrade i dizajna prezentacije, obradu fotografija i zvuka.
Cena: 80 EUR

2. SRĐANOVO VINO

S obzirom da je oduvek želeo da postane proizvođač vina, deo iznenađenja za Srđana je i flaširano crno vino koje nositi etiketu sa natpisom: Srđan Jović, dok su pored nacrtani elementi bez kojih on ne može ili koje veoma voli- tamburaši, golf, avion, novac.

Vino se iznosi pred Srđana na kraju prezentacije, u kovčežiću.

Cena se odnosi na dizajn etikete, 10 flaša crnog vina u ambalaži od 0.75 l i kovčežić.
Cena 100 EUR

3. SET BIZNIS KNJIGA

Kako ovo iznenađenje treba da nosi i dozu sarkazma, pokloni koje Srđan dobija na kraju prezentacije sadrže i pet knjiga – sve iz oblasti biznisa (kako su to jedine koje voli da čita). Tema knjiga je menadžment i pokretanje sopstvenog posla, ali i pranje para itd. Komplet sadrži sledeće knjige: Biznis plan za neupućene, Novac, Sam svoj gazda, Pranje novca, Nemačko srpski poslovni rečnik.

Cena se odnosi na svih pet knjiga.
Cena 60 EUR

4. PANORAMSKI LET SPORTSKIM AVIONOM

Srđanov odlazak iz beogradske kancelarije i „odlazak u svet“ simbolizuje i njegov let u novom životnom poglavlju, pa je logično povezan sa njegovim životnim snom – da leti sportskim avionom.

Na kraju prezentacije i pozdravljanja sa kolegama, po Srđana dolazi agent Savršenog iznenađenja i odvozi ga na sportski aerodrom u Beogradu. Tamo ga čeka ultralaki avion i pilot koji će mu pokazati lepote grada u 30-minutnom letu.

Cena se odnosi na prevoz do aerodroma brendiranim automobilom Savršenog iznenađenja, uslugu leta u trajanju od 30 minuta i video snimak sa leta.
Cena: 130 eur

Srđanovo iznenađenje završava se ovde, velikim osmehom…

 

Ukupna cena poklona 380 EUR
Cena paketa 950 EUR
UKUPNA CENA IZNENAĐENJA 1330 EUR

Ukupan budžet koji nam je Srđanova koleginica Marina dala na raspolaganje (u ime firme) je 1350 EUR-a, i sva četiri elementa Savršenog iznenađenja ostala su u okviru zadatog budžeta.
A pitate se sigurno još sa početka priče, šta je naš poklon Srđanovoj dragoj supruzi koja se odlučila da ga prati na ovom putu u nepoznato….

Odlučili smo joj poklonimo godišnju pretplatu na njen omiljeni časopis koji će joj stizati na njenu novu, bečku adresu. Tako će deo Srbije koju toliko voli redovno stizati do nje u Beč…

Ovo je kako je izgledalo jedno naše iznenađenje! Vaše će izgledati potpuno drugačije i zavisi od toga kakva je osoba za koju spremamo poklone. Nema gotovih poklona, rešenja i ideja. Sve se kreira namenski za vas!

Javite nam koga ćemo za vas da usrećimo 😉