Kako izgledaju Savršena iznenađenja?

Otkrivamo vam kako je izgledao poklon iznenađenja za jedan dečiji rođendan…

Kako izgledaju Savršena iznenađenja?

Otkrivamo vam kako je izgledao poklon iznenađenja za jedan dečiji rođendan…

IZNENAĐENJE ZA LJUBICU

Dečije, rođendansko, Standard paket

Pre izvesnog vremena, pozvala nas je Sanja koja je želela da napravi iznenađenje svojoj kćerki za rođendan. S obzirom na to da je devojčica odavno prerasla igraonice, a da je druženje kod kuće takođe postalo dosadno, mama se pitala šta bi ovoga puta moglo da oduševi njenu mezimicu.

Kada je Ljubičina mama popunila upitnik za svoju kćerku, mi smo saznali sledeće:

Ljubica ima 12 godina i ide u 6. razred OŠ, odlična je učenica, uči engleski i ruski, obožava srpski jezik
pametna je, tvrdoglava, duhovita, zaboravna, pričljiva, društvena, kreativna, optimista i saosećajna i non stop visi na Viberu
ne može bez životinja i muzike, a životna želja joj je da ima psa
obožava serijal “Igra prestola” i sve što ima veze sa Star Wars-om
omiljena knjiga joj je On-line devojka i izuzetno voli da čita, a omiljena boja joj je ljubičasta
voli pesmu Just like Fire – ukućane izluđuje slušanjem ove pesme non-stop
voli da igra fudbal, ali je porodica do sada nije podržavala u tome
uživa u njokama, Kinder Buenu, Kinder jajima i soku od jagode
voli miris pomorandže, a omiljeno cveće joj je ljubičica
omiljeni lik iz filma joj je jednorog Oliver

Mama je zadala i sledeće upute kada je u pitanju iznenađenje:

ukupan budžet za iznenađenje je do 370 eur (220 eur usluga Savršenog iznenađenja za Standard paket i 150 eur za poklone)
iznenađenje treba da bude otkačeno i u skladu sa Ljubičinim godinama
treba da bude jasno da je poklon tj. iznenađenje od mame i bilo bi dobro da iznenađenje bude ujutru

Pored podataka koje smo o Ljubici dobili od njene mame, uradili smo i mali domaći zadatak kako bismo otkrili još neke stvari. Prateći Ljubicu na društvenim mrežama, saznali smo i sledeće:

nedavno je dobila nov mobilni telefon, ali ne i masku za njega
voli Džedaje iz Star Wars-a, a najviše voli 7. epizodu
omiljeni lik iz “Igre prestola” joj je Kalisti
Ljubičin nadimak je Lane (i veoma ga voli)
navija za OFK Beograd
u horoskopu je vaga i obožava da čita svoj horoskop

Mama Sanja je dobila Kovčežić iznenađenja (PDF dokument) na E-mejl, sa mogućnošću da promeni jedno iznenađenje ukoliko želi (ako dete već ima takav ili sličan poklon ili mama smatra da nije primeren ili da se detetu ne bi svideo). Cene poklona koje su navedene su upravo one koje je odredio dobavljač (Savršeno iznenađenje ne podiže cenu poklona i ne zarađuje na njima), tako da je bilo moguće jedno iznenađenje zameniti nekim drugim koje bi se dodatno osmislilo, a koje bi bilo iste vrednosti. U ovom slučaju, svi pokloni u zbiru su koštali 140 eur, a zadati budžet je iznosio 150 eur, što znači da smo mami Sanji uštedeli 10 eur. Kako su se mami dopali svi elementi i nije želela ništa da menja, Ljubica je dobila upravo poklone koji su predstvljeni u Kovčežiću.

Kovčežić iznenađenja za Ljubicu Petrović

 

Ljubičino iznenađenje počinje 4. aprila u trenutku kada se ona probudi (termin se precizira u koordinaciji sa mamom). Sa broja Savršenog iznenađenja, Ljubici stiže na Viber poruka – link sa pesmom sa You Tube-a „Just like Fire“ i sledećom porukom: Ljubice, tvoja mama ti želi sve najlepše na ovaj poseban dan. Toliko te voli da je dozvolila da danas pustiš ovu pesmu do daske, koliko god puta poželiš! A ostatak tvojih rođendanskih poklona potraži kada čuješ zvonce… „

Na pragu stana, agent Savršenog iznenađenja ostavlja veliku kutiju koja je uvijena u ukrasni papir i obavijena dugačkim lancem koji je zaključan katancem. U kutiji su svi pokloni koji su deo Ljubičinog iznenađenja, svaki pojedinačno zapakovan, a potom smešteni u „kovčeg sa blagom“. Agent će pozvoniti i sakriti se, a ukućani puštaju Ljubicu da otvori vrata.

Ljubičin paket sadrži sledeća četiri iznenađenja:

1. „Kovčeg sa blagom”, obavijen lancem i zaključan katancem, sa prikačenim buketom ljubičica, pismom i zadatakom koji treba rešiti da bi pronašla ključ za katanac
2. Personalizovanu tortu u znaku Kinder Bueno slatkiša i Imagine Dragons-a
3. „Filmski paket“ koji sadrži: uramljenu fotografiju na kojoj piše Ljubice, Your Empire Needs You, agendu A5 sa Džedaj simbolom, poster Star Wars iz 7. epizode i personalizovanu masku za telefon sa likom Kalisti iz Igre prestola na kojoj piše Lane
4. Fudbalska lopta i vaučer za gledanje tri utakmice gde OFK Beograd igra kao domaćin (jedna sa mamom i dve sa društvom)

Cena pakovanja poklona, uvijanja, brendiranja i isporuke je uključena u finalnu cenu.

Pravilo naše firme je i da svaki put za dečiji rođendan mama dobija tajni poklon od Savršenog iznenađenja. S obzirom na to da je to jedan od najvažnijih dana u njihovom životu i da su na taj dan napravile veliki poduhvat, smatramo da i njih treba obradovati… Šta je mama Sanja dobila, ostaje ovoga puta tajna… Treba samo reći da je zvala nekoliko puta da se zahvali:)

Detalji svakog pojedinačnog iznenađenja, uključujući i cene, proizvođače i ostale uslove:

1. KOVČEG SA BLAGOM

obmotan lancem, zaključan katancem, sa pismom, zadatkom i malim buketom ljubičica

Ljubicu ispred vrata sačekuje veliki paket uvijen u ljubičasti papir (petoslojna kartonska kutija, natur boja kartona, dimenzije 40*40*40 cm), uvezan lancem i na kraju zaključan katancem. Ključa nema na vidiku, a na vrhu stoji dečiji buket ljubičica i prikačena koverta sa njenim imenom u kojoj se kriju sledeći elementi:

PISMO

„Draga Ljubice,

Srećan ti rođendan!
Ove godine moraš da pođeš u potragu za blagom da bi stigla do svojih poklona…
Da bi pronašla ključ od kovčega sa blagom, moraš da rešiš zagonetku koja ti je postavljena u ovoj koverti. Treba ti tvoje znanje iz srpskog jezika i brojnih knjiga koje si pročitala, a koje znam da je veliko i sigurno će ti pomoći u dolasku do ključa. Ako poželiš, možeš da zatražiš pomoć od prijatelja, nastavnika ili članova porodice.

Želim ti divan dan i uspešan lov!
Volim te
MAMA“

ZADATAK KOJI TREBA DA REŠI DA BI NAŠLA KLJUČ ZA KATANAC

S obzirom na to da je Ljubica veliki ljubitelj knjiga i da voli On-line devojku, domaću literaturu i knjigu “Igra prestola”, zadatak nosi sa sobom odlomke iz različitih romana. Ljubici su postavljena pitanja ko je autor svakog od odlomaka, a prva slova imena ovih autora daju rešenje zagonetke (OTIRAČ). Ukoliko neko od rešenja ne bude znala, mogu joj pomoći nastavnici u školi, članovi porodice ili drugari. Ispod otirača, Ljubica pronalazi ključ kojim otvara katanac i dolazi do preostalih poklona…

Fotografije su informativnog karaktera. Cena se odnosi na kutiju, papir za uvijanje, lanac, katanac, pismo i zadatak.
Cena: 26 EUR

2. PERSONALIZOVANA TORTA

u znaku Kinder Bueno slatkiša, OFK Beograda, jednoroga Olivera i slavljenice

Unutar „kovčega“ nalaze se tri velike kutije, svaka posebno zapakovana. Prva kutija krije u sebi tortu sa Kinder Bueno slatkišima, 3D likom jednoroga Olivera, logom Omladinskog fudbalskog kluba Beograd i natpisom Ljubica sa brojem 12.
Ukus torte: Kinder Bueno
Proizvodač: Magic Sweets

Fotografija je primer izrade, konkretna torta sadrži sve personalizovane detalje. Cena obuhvata 1,5 kg torte sa slatkišima i ostalom personalizovanom dekoracijom.
Cena 35 EUR

3. „FILMSKI PAKET“

Ovaj paket sadrži:

uramljenu fotografiju na kojoj piše “Ljubice, Your Epire Needs You” (čuvena rečenica iz Star Wars-a sa još čuvenijim likom) – dimenzije rama (u ljubičastoj boji) 30*40 cm
agendu A5 sa “Jedi” simbolom
poster Star Wars iz 7. epizode – 60 *91,5 cm
presonalizovanu silikonsku masku za Ljubičin telefon sa likom Kalisti iz “Igre prestola” na kojoj piše Lane (Ljubičin nadimak)

Fotografije su informativne prirode, a finalni proizvodi su personalizovani. Cena obuhvata sva četiri „filmska“ poklona.
Cena 35 EUR

4. FUDBALSKI PAKET

Ovaj paket sadrži:

Fudbalsku loptu Adidas
Tri vaučera za gledanje utakmice gde OFK Beograd igra kao domaćin (jedna sa mamom i dve sa društvom). Vaučeri nose logo OFK Beograd i sledeći tekst:

VAUČER ZA UTAKMICU OFK BEOGRAD

Vaučer uključuje: Mamino društvo za gledanje jedne utakmice na OFK stadionu u Beogradu
Gledaoci: Mama i Ljubica
Domaćin: OFK Beograd
Gost: prema Ljubičinom izboru
Datum: prema dogovoru
Vaučer se mora iskoristiti u roku od godinu dana.

Preostala dva vaučera nose isti tekst, ali je umesto mame ostavljeno prazno mesto kako bi Ljubica izabrala sa kim želi da ide na utakmicu. Vaučeri su u koloru, na kartonskom papiru dimenzija 21*10 cm.

Cena se odnosi na loptu, tri vaučera i brendiranu kovertu.
Cena: 44 EUR

Prikazana je konkretna lopta.

Ukupna cena poklona 140 EUR
Cena paketa 220 EUR
UKUPNA CENA IZNENAĐENJA 360 EUR

Mami Sanji se izuzetno dopao naš predlog za ovo rođendansko iznenađenje. Ljubica je dobila četiri poklona baš onako kako su navedeni u Kovčežiću koji je pred vama… Sreći, poljupcima i osmesima nije bilo kraja…

Ovo je kako je izgledalo jedno naše iznenađenje! Vaše će izgledati potpuno drugačije i zavisi od toga kakva je osoba za koju spremamo poklone. Nema gotovih poklona, rešenja i ideja. Sve se kreira namenski za vas!

Javite nam koga ćemo za vas da usrećimo 😉