Svako ima svoju specijalnost, a zajedno čine savršen tim!

Oni su magični, misteriozni, kreativni, pomalo šašavi i vole svoj posao…

Svako ima svoju specijalnost, a zajedno čine savršen tim!

Oni su magični, misteriozni, kreativni, pomalo šašavi i vole svoj posao…

Branislav Kostić, direktor za Srbiju

Branislav je diplomirao na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu 2000. godine. Tokom studija se bavio sistemima bežičnog prenosa telekomunikacionih signala, a nakon studija proveo je 20 godina u sektoru transporta, skladištenja i logistike. Od 2016. godine ulazi u preduzetničke vode.

2021. godine je odlučio da ostatak radnog veka posveti poslu koji je drugačiji od svega čime se ranije bavio. Savršeno iznenađenje je prilika u kojoj se sumiraju sve njegove vizije o profesionalnom angažovanju.

Ponosni je otac, voli košarku, fudbal, skijanje, vožnju, sve društvene igre, a posebno da izmami osmeh ljudima…

Božana Pekez

Majka, supruga, po obrazovanju diplomirani inženjer. U našem timu je koordinator iznenađenja i želi da ideje pretvara u radost darivanja. Veruje da je ljubav najdragoceniji začin u životu.

Milica Lepojević osnivač, vlasnik frašize

Milica je zakuvala celu ovu ideju, a rad u Savršenom iznenađenju je čini neverovatno srećnom.

Danijela Maksimović

Danijela Maksimović je žena, majka, kraljica, rođena 1985.godine u Beogradu.

Pojavom i duhohom upadljiva, vesela, zaljubljenik u ljubav i bajke, ali one životne u koje duboko veruje, jer je i sama deo jedne.

Fakultetski obrazovana sa master diplomom na državnom i privatnom fakultetu, ali veruje da diploma ne znači mnogo, ukoliko ne umeš da koristiš svoju glavu bez obzira na obrazovanje.
Od nedavno je ponosna majka, zaljubljena u porodicu i svoja dva princa.

Ljubitelj ekstremnih sportova i adrenalinskih šokova, sa kojima je imala prilike da se sustretne obilazeći zabavne parkove po Americi i evropskim gradovima, skačući bandžijem sa visine od 75 m.

Za Savršeno iznenađenje je uz pelene i ograničene rokove, prema mnogima uspela da zadivi „Velikog Štrumfa“ sa izradom sajtova iznenadjenje.com i perfect-surprise.com. Zaposlena u Happymedia, firmi koja se bavi internet marketingom i izradom sajtova više od 10 godina. Voli svoj posao, svoje kolege i okruženje u kojem radi.

Iznenađenja voli…Doduše više voli da iznenadi, nego da bude iznenađena, čime je postala savršen član našeg tima.