Svaka ima svoju specijalnost, a zajedno čine savršen tim!

One su magične, misteriozne, kreativne, pomalo šašave i vole svoj posao…

Svaka ima svoju specijalnost, a zajedno čine savršen tim!

One su magične, misteriozne, kreativne, pomalo šašave i vole svoj posao…

Milica Lepojević

Milica je zakuvala celu ovu ideju, a rad u Savršenom iznenađenju je čini neverovatno srećnom.

Drugi je vide kao radilicu, perfekcionistu i osobu koja stalno nešto pita, a ona bi sebe opisala kao zaljubljenika u vodu i knjigoždera.

Sa 16 godina se zarazila novinarstvom i nije se smirila dok isto nije izučila.

Virus ju je držao 14 godina a to vreme objavila je preko 700 ekskluzivnih intervjua i neprestano učila od svojih sagovornika.

Veruje u fakultetski obrazovanu profesiju i novinarstvo drugačije od današnje realnosti.

Kroz deset godina rada u vazduhoplovstvu naučila je… mnogo toga – najviše da su pravila i sloboda podjednako važni; da je disciplina stvar čovekovog uma; da vazduh ima drugačiji ukus na nebu i na zemlji i da ceo život treba zadržati deo deteta u sebi…

Kao menadžer u sektoru komunikacija shvatila je da je organizovanost ispunjava, da poraste po 2 cm nakon svakog uspešno završenog događaja i da pati kada nema bar 32 obaveze dnevno… Prestala je da zapisuje projekte, treninge i kampanje koje je vodila i odlučila da, efikasnosti radi, beleži samo mentalne uspomene na sreću i lepotu u životu.

Mršti se na klasične biografije, ali je ponosna na naučne radove koje je objavila. Voli svoje profesionalne nagrade, ali još više svoju porodičnu nagradu – Ljubicu. Šetnja u prirodi, joga, kin-jo i zdrava ishrana su njena svakodnevnica.

Više joj se sviđa da nosi titulu doktora za reči nego doktora filoloških nauka. Komunicira na srpskom, engleskom, ruskom i španskom i žali što nije naučila jezik znakova.

Ne veruje u brojeve, ali prema maminoj računici ima 34 godine. Rođena je Beograđanka i smatra da je Kosančićev venac mesto sa najlepšim pogledom na kugli zemaljskoj.

Ove godine pokreće kampanju da se osmeh proglasi za esperanto.

Sunčica Drenovac

Sunčica Drenovac

Davne 2011. godine postala je diplomirani filolog hispanista a još mnogo pre, davne 1988. godine, bilo je jasno da je rođena jezičarka. Bila najglasnija beba, sa najkrupnijim očima. Ime dobila od bake.

Posle 5 godina rada u multinacionalnoj korporaciji, odlučuje da preseče. Izlazi iz sigurnosti poznatog i hrabro se baca u neizvesnost kreativnog.

Kao prekretnicu u svojoj karijeri navodi trenutak kada su je tokom jednog treninga mekih veština upitali u čemu bi rekla da je najbolja. Posle nekoliko dana razmišljanja, shvatila je – najbolja je u usrećivanju drugih.

Veruje da čovek dostiže istinski spokoj i ispunjenost onda kada shvati koliko je moćan osećaj usrećiti nekoga.
U Savršenom iznenađenju radi sa klijentima, koordinira naša iznenađenja i brine o rokovima i detaljima.
Uz to je i naš tehnički konsultant, zahvaljujući iskustvu iz IT sektora.

Kada ne sprema iznenađenja za naše klijente, eksperimentiše kod kuće sa receptima, saksijskim cvećem, dekoracijom stana i tutorijalima za frizure. Večito misli kako joj kosa nije dovoljno dugačka.

Snežana Kovačev

Snežana – majstor da izmami osmeh i neko ko reči upotrebljava besprekorno.

Rođena u Beogradu, po zanimanju hotelijer, voli ljude i ispunjavanje želja čini da se oceća… pa skoro kao dobra vila… a ako vam to zvuči preterano – svakako kao njena desna ruka 🙂

Uprkos karijeri u internacionalnoj kompaniji i okruženja u kojem nema šale – i dalje veruje u bajke, izbegava crveno žute jabuke i vrhunski je partner u osmišljavanju najrazličitijih iznenađenja. Ume da zajedno sa Vama pronikne u srce osobe za koju pripremate iznenađenje i da Vas ohrabri da pokažete svoja najlepša osećanja i ostavite je bez daha! Član našeg tima koji sa najvećom strašću osmišljava teške zadatke – zagonetke, potrage, mozgalice… i najviše uživa u slatkim mukama klijenata da dođu do cilja!

Snežana je u stvari jedva čekala da se vrata Savršenog iznenađenja otvore… i da čarolija počne…

Danijela Maksimović

Danijela Maksimović je žena, majka, kraljica, rođena 1985.godine u Beogradu.

Pojavom i duhohom upadljiva, vesela, zaljubljenik u ljubav i bajke, ali one životne u koje duboko veruje, jer je i sama deo jedne.

Fakultetski obrazovana sa master diplomom na državnom i privatnom fakultetu, ali veruje da diploma ne znači mnogo, ukoliko ne umeš da koristiš svoju glavu bez obzira na obrazovanje.
Od nedavno je ponosna majka, zaljubljena u porodicu i svoja dva princa.

Ljubitelj ekstremnih sportova i adrenalinskih šokova, sa kojima je imala prilike da se sustretne obilazeći zabavne parkove po Americi i evropskim gradovima, skačući bandžijem sa visine od 75 m.

Za Savršeno iznenađenje je uz pelene i ograničene rokove, prema mnogima uspela da zadivi „Velikog Štrumfa“ sa izradom sajtova iznenadjenje.com i perfect-surprise.com. Zaposlena u Happymedia, firmi koja se bavi internet marketingom i izradom sajtova više od 10 godina. Voli svoj posao, svoje kolege i okruženje u kojem radi.

Iznenađenja voli…Doduše više voli da iznenadi, nego da bude iznenađena, čime je postala savršen član našeg tima.

Snežana Starčević

Snežana Starčević Snežanini roditelji tvrde da je ime dobila jer su na dan njenog rođenja provejavale pahulje.

Ona u svemu pronalazi umetnost i smatra da je tako život lepši. Čak i svakodnevno druženje sa papirima i računima je lepše ako ste izabrali pozitivnu dioptriju. Tako Snežana brine o Savršenom iznenađenju i tome da sve štima kao sat.

Radoznala, analitična, strpljiva i odgovorna – prve su reči koje vam padnu na pamet kada je upoznate. Uvek teži ka tome da sazna nešto novo i pri tome se stalno zabavlja. Kada čuje smeh, mora da uđe u tu prostoriju 🙂

Inokorespodent je po struci, studirala je prava, a oprobala se i u web dizajnu. Njena velika ljubav su deca na koje obožava da prenosi znanje engleskog jezika. Kćerku Ninu je takođe zarazila ovom ljubavlju, pa je ona sada uspešan student Filološkog fakulteta.

Snežana obožava da putuje, šeta, upoznaje nove kulture, gradove i običaje. Jedno životno putovanje, dovelo ju je i do Savršenog iznenađenja čiji je član odmah postala.

Aleksandra Sis

Aleksandra – Sanja je najmističniji, najjači i najkreativniji deo tima Savršenog iznenađenja.

Ona poseduje zapanjujuće strpljenje i preciznost, kao i šarm koji obara sa nogu. Svaka joj je kao Njegoševa, ali to je valjda zbog porekla.

Zvanično, Aleksandra je logoped. I odlična je u svom poslu. Suštinski, ona je osoba koja ume sa decom… kao retko ko.

Sanja je staložena, duhovita, nasmejana i razume sve dečije jezike; ume da pronađe rešenja za situacije koje deluju bezizlazno; zna sve fore, čula je za sve igre i igrice; zna u dušu sve junake; u toku je šta je „in“ a šta „out“. Ukratko – Sanja je naš tajni sastojak za sva dečija iznenađenja.

Zahvaljujući njoj, naši pokloni izgledaju nestvarno. Ljubav i pažnja koje unosi u pakovanje svake sitnice su neponovljivi. Uostalom – kao i Aleksandra.