Oni su kreativni, zanimljivi i znaju savršeno šta vole tinejdžeri

Zato su neizostavni deo naših iznenađenja – upoznajte ih!

Oni su kreativni, zanimljivi i znaju šta vole tinejdžeri

Zato su neizostavni deo naših iznenađenja – upoznajte ih!

U Savršenom iznenađenju smo shvatili da je najteži deo našeg posla kada je potrebno smisliti iznenađenja za tinejdžere. Njihova su interesovanja veoma specifična, često se menjaju, neretko su uslovljena društvom i nekada su odraslima nerazumljiva. Stoga smo odlučili da formiramo Teen Team Savršenog iznenađenja su naši saradnici četiri tinedžera. Oni uvek znaju šta je in, znaju šta je ove sezone moderno i zašto, ko je i koliko popularan i jednom rečju – nezamenjiva su nam pomoć kada stvaramo rođendanska iznenađenja ili druge proslave iznenađenja za tinejdžere. Osvežili su nas, nasmejali i stalno nam dodaju nove nalete energije i vam ih stoga sa zadovoljstvom predstavljamo.

Milan Lepojević

Milan Lepojević ima 16 godina i mogao bi komotno da doktorira na poznavanju filmske industrije. Njega bi u nekom filmu najbolje odglumio Tom Kruz, a on obožava film Hacksaw Ridge. Iza njega je već sedam godina treniranja plivanja i šest godina muzičke škole (klavir), kao i pet godina usavršavanja raznih igrica.

Vreme najradije provodi sa društvom, a pravi je čarobnjak kada se radi o kreiranju robota. U Savršenom iznenađenju je iz mnogo razloga, a jedan od njih je što je i on – savršen.

Ljubica Jovanović

Ljubica Jovanović ima 13 godina. Zaljubljive prirode, razigranog duha i bujne mašte, Ljubica je dete koje bi stalno lutalo i putovalo negde, jedino je škola privlači ka zemlji. San joj je da nauči slovenske jezike, nauči da svira barem jedan muzicki instrument i obiđe Evropu, pogotovo Rusiju i Ukrajinu.

Voli da piše pesme i sluša muziku. Kada bi je neko pitao sta je najlepše na svetu, njen odgovor bi glasio: „Muzika i priroda, a treći se još nije pojavio”.

Veruje u horoskop, njen znak je šarmantan, ona je vaga, malo neodlučna ali je to neće sprečiti da nam pomogne u stvaranju savršenih teen iznenađenja.

Ana Lepojević

Ana Lepojević ima 14 godina u koje su stale sve ove brojke: šest godina muzičke škole, sedam godina jahanja, četiri godine taekwondo-a i šest godina učenja engleskog i italijanskog jezika.

Ana je biće koje se retko sreće – njeno držanje, vaspitanje, empatija i dobrota su samo neki od razloga zašto je Savršeno iznenađenje srećno da je ima u timu. Ana obožava sve životinje i trudi se kada god može da zaštiti i one najsitnije i najranjivije.

Drugarice i bostonski terijer Ofelija su centar Anine svakodnevnice. Sada pohađa gimnaziju na srpskom i italijanskom jeziku i mašta o tome da kao biolog radi u Africi.

Dunja Jas

Dunja je jedna od najzanimljivijih i najiskrenijih trinaestogodišnjakinja. Kreativna je, zanimljiva i vesela, a njenom profilu treba dodati i mrvu neodlučnosti. Obožava iznenađenja – kako da ih dobija, tako i da ih smišlja za druge.

Od jutra do mraka mogla bi da sluša Šona Mendeza, Dejvida Getu i Selenu Gomez. Raduje se sticanju novih poznanstava i uživa u druženju sa dragim ljudima i svojim bišonom Čupkom. Trenirala je ples i karate, a sada je posvećena odbojci i ozbiljno razmišlja o hip-hopu.

Pariz je njena omiljena destinacija, a iznenadio bi je i obradovao put za Njujork. Stvara neke od najboljih ukrasa na svetu i ima čelično strpljenje. Njene ideje jednostavno – treba doživeti.