Naši događaji iznenađenja ostavljaju bez daha…

Naš tim kreira nezaboravnu proslavu koju neće zaboraviti ni slavljenik ni gosti.

Naši događaji iznenađenja ostavljaju bez daha…

Naš tim kreira nezaboravnu proslavu koju neće zaboraviti ni slavljenik ni gosti.

Za vas ćemo kreirati nezaboravnu proslavu koja traje od 2 do 4 sata, prilagođenu u svakom segmentu onome što slavljenik voli i želi. Bilo koji događaj ćemo kreirati za vas po sistemu ključ u ruke. Rođendan, devojačko/momačko veče, 8. mart, godišnjica, proslava upisa ili završetka škole/fakulteta, prosidba, iznenađenje za Dan zaljubljenih, organizacija Nove godine, Baby shower…

Nakon što “upoznamo” slavljenika ili slavljenicu kroz upitnik, naš tim kreira Kovčežić iznenađenja. U njemu za vas iznosimo do detalja sve elemente koje smo osmislili da proslava bude savršena: kako ćemo pozvati goste (a i slavljenika), gde će se održati proslava (i da li će se do nje doći na neki zanimljiv način), kako će biti dekorisan prostor, kako će se ambijent uklapati u ceo koncept iznenađenja, kako će se i kada uručivati pokloni tako da izazovu oduševljenje. Ako to želite, za vas obezbeđujemo i prevoz, ketering, muziku, fotografisanje i brojne jedinstvene aktivnosti koje su prilagođene uzrastu, preferencijama, željama i snovima onoga čiji dan proslavljamo.

CENA ORGANIZACIJE PROSLAVE:

organizacija-dogadjaja

SPECIJALNA PONUDA – POTRAGA ZA BLAGOM za decu i odrasle


 

potraga-za-blagomKoliko god godina da ima slavljenik, Savršeno iznenađenje organizuje nezaboravanu proslavu. Popunite upitnik za odrasle ili za decu i prepustite kompletno osmišljavanje i organizaciju događaja, kao i nabavku poklona nama.

Pogledajte kako izgleda jedna Potraga koju smo organizovali.

Usluga Savršenog iznenađenja obuhvata:


 

osmišljavanje i organizaciju proslave u trajanju od 2 do 4 sata – za odrasle ili decu
kreiranje potpuno personalizovanog koncepta proslave za slavljenika/slavljenicu
izradu predloga svih elemenata iznenađenja (lokacija, dekoracija, aktivnosti)
osmišljavanje potpuno personalizovanog poklona za slavljenika
kreativno pozivanje (video snimci, prezentacije, tajne poruke, zagonetke)
podrška u toku događaja od strane agenata Savršenog iznenađenja na terenu
pravljenje Kovčežića iznenađenja (PDF dokument koji dobijate na mejl) koji sadrži detalje svakog iznenađenja (detaljan opis celog događaja, kao i veličinu, boju, materijal, težinu, opis personalizacije poklona, načina na koji će biti upakovan, fotografije poklona i cenu pojedinačnog poklona ili usluge)
konsultacije sa darodavcem ukoliko želi neke izmene u iznenađenjima koje je osmislio naš kreativni tim
rad sa dobavljačima na poručivanju, izradi, personalizaciji i dostavljanju svih poklona
pakovanje, brendiranje (po želji) svih poklona
ukoliko je potrebno – osmišljavanje kreativnih zanimljivih poklona za goste
fotografisanje svih poklona pre i nakon pakovanja i slanje fotografija darodavcu na uvid

Cena usluge Savršenog iznenađenja ne obuhvata: vaše dodatne zahteve, cenu prostora (npr. iznajmljivanje igraonice, lokala), cenu poklona (npr. parfem, baloni, igračka itd) i usluga (npr. večera, iznajmljivanje broda).

U mogućnosti smo da vam ponudimo i sledeće usluge:

prevoz u brendiranom vozilu Savršenog iznenađenja (Nissan Note) za 1 do 4 osobe (do 40 km, do 4 h – 55 EUR)
fotografisanje događaja (do 2 h – 110 EUR)

Šta još treba da znate?


 

Navedena cena paketa odnosi se na organizaciju iznenađenja na teritoriji Beograda (gradske i prigradske opštine). Cena usluge van Beograda uvećava se na svakih 100 km za 70 EUR-a, s obzirom na to da je neophodno da naš tim dva puta dođe na navedenu lokaciju (prvi put prilikom osmišljavanja iznenađenja i sledeći put radi realizacije). Lokacija na kojoj se organizuje iznenađenje i udaljenost od Beograda nemaju nikakvog uticaja na cenu poklona koji odabirate (cena se ne uvećava).

 

Šta je cena poklona?


 

Cena poklona se dodaje na cenu paketa iznenađenja. Budžet za poklone sami određujete, a mi se obavezujemo da sva iznenađenja, odnosno pokloni koji će dobiti vaša draga osoba moraju da budu organizovani u okviru postavljenog budžeta. Jedino ograničenje je minimalna vrednost poklona – 105 EUR jer je nemoguće za manji iznos kreirati četiri personalizovana poklona.

cenovnik-dogadjaji

Organizacija dogadjaja iznenadjenja

Organizacija dogadjaja iznenadjenja