Svaki naš paket je unikatan i sadrži balans materijalnih poklona i doživljaja ili usluga.

Svaki naš paket je unikatan i sadrži balans materijalnih poklona i doživljaja ili usluga.

Savršeno iznenađenje funkcioniše na sledeći način:

upitnik-savrsenog-iznenadje

1. UPITNIK

Popunite upitnik na našem sajtu kako bismo “upoznali” osobu koju želite da iznenadimo i odredite budžet za poklone.

kovceg-iznenadjenja

2. KOVČEŽIĆ IZNENAĐENJA

Dobijate na mejl dokument sa idejama za iznenađenja i cenama poklona. Nakon vašeg odobrenja sledi kupovina, personalizacija, fotografisanje, pakovanje…

REALIZACIJA-iznenadjenja

3. REALIZACIJA

Organizujemo sve umesto vas po sistemu ključ u ruke. Birate vreme i mesto isporuke.

Vi sami određujete koliko želite da izdvojite za poklone, odnosno koliki je budžet koji imate na raspolaganju. Ono što je fiksno je cena usluge agencije i ona zavisi samo od izabranog paketa. Cena naše usluge se ne manja u zavisnosti od toga koliko ste odlučili da izdvojite za poklone. Takođe, kompanijsko pravilo nam nalaže da ne smemo da podižemo cenu poklona ni za jedan dinar – koliko oni koštaju na tržištu toliko će i vas koštati.

SAVRŠENI PAKETI

MINI PAKET

mini-paket

Kreiranje 2 različita iznenađenja

Minimum budžet za poklone 55 eur

STANDARD PAKET

standard-paket

Kreiranje 4 različita iznenađenja

Minimum budžet za poklone 105 eur

Pravo izmene jednog poklona

PREMIUM PAKET

premium-paket

Kreiranje 7 različita iznenađenja

Minimum budžet za poklone 175 eur

Pravo izmene dva poklona

TAJNI AGENT PAKET

tajni-agent

Izabrani paket +25%

Sve zasluge idu vama mi kao da nismo ni postojali

HITNA POMOĆ PAKET

hitna-pomoc

Izabrani paket +40%

Idealan kada imate 5 dana do događaja

Svaki naš paket mora da sadrži balans materijalnih poklona i doživljaja ili usluga!

Usluga Savršenog iznenađenja obuhvata:


 

osmišljavanje dva, četiri ili sedam iznenađenja (materijalni pokloni, usluge, doživljaji…) koji su potpuno personalizovani, tj. izrađuju se namenski za vašu dragu osobu, nakon što vi popunite upitnik

pravljenje Kovčežića iznenađenja (PDF dokument koji dobijate na mejl) koji sadrži detalje svakog iznenađenja (detaljan opis, veličinu, boju, materijal, težinu, opis personalizacije, načina na koji će biti upakovan, fotografiju/e poklona i cenu pojedinačnog poklona ili usluge)

konsultacije sa vama ukoliko želite neke izmene u iznenađenjima koje je osmislio naš kreativni tim

rad sa dobavljačima na poručivanju, izradi, personalizaciji i dostavljanju svih poklona

pakovanje svih poklona

fotografisanje svih poklona pre i nakon pakovanja i slanje fotografija vama na uvid

isporuku paketa iznenađenja na dogovoreno mesto i u dogovoreno vreme, na način koji je dogovoren sa vama

Cena usluge Savršenog iznenađenja ne obuhvata: vaše dodatne zahteve, cenu poklona (npr. parfem, igračka itd) i usluga (npr. večera, iznajmljivanje broda).

Šta je u paketu?


 

Najiskreniji odgovor je – ne znamo. Dok ne popunite upitnik, mi smo u mraku.

Naša agencija nema 100 proizvoda od kojih ćemo vama upakovati dva, nekom drugom neka druga četiri itd.

Moramo prvo da upoznamo osobu za koju spremamo iznenađenje i onda naš tim seda i osmišljava iznenađenja koja bi baš nju/njega obradovala, koja imaju smisla za dati povod i koja je logično da baš vi poklonite. Većina stvari koje se na kraju nađu u našem paketu ne postoji već viđena, već mi pronalazimo rešenja i načine kako da to napravimo mi ili neki od 500 dobavljača sa kojima sarađujemo.

Znamo da je teško nekada se odlučiti za ovakav poklon. Ako želite nešto što je već viđeno i što možete unapred da vidite i opipate, ovo verovatno nije agencija za vas. Ako pak želite da imate poklon koji će stvarno ostaviti bez daha, o kojem će se dugo pričati i koji će se isticati u moru svih drugih, onda vam treba Savršeno iznenađenje.

Da bismo vam pomogli da shvatite koliko su naši pokloni posebni, evo samo nekih primera:

 • jedan od poklona za čoveka koji je strastveni knjigožder bila je odštampana i ukoričena single copy knjiga u kojem je on glavni junak;
 • za jednu spavalicu koja mnogo voli Bon Jovi-a i sanja o tome da se on zaljubi u nju (a inače je upravo prekinula dugu vezu), napravili smo pidžamu sa njegovim likom i porukom: „Kada poželiš da se probudiš uz pravog muškarca…“;
 • za profesorku geografije koja mnogo voli sobne biljke i pati što joj je kćerka otišla iz Srbije napravili smo između ostalog i saksiju u dekupaž tehnici sa mapama dve zemlje koje se ljube i natpisom „Mama, kada god zalivaš ovu biljku, znaj da mislim na tebe“;
 • za devojku koja je slavila punoletstvo a koja je pravi avanturista željna neobičnih doživljaja, napravili smo dan ispunjen adrenalinom – od jahanja, preko pucanja u šumskoj borbi, offroad vožnje kroz šumu i za kraj fotomontažu sa nekim samo njoj važnim elementima;
 • za čoveka koji obožava brodove i sanja o tome da postane kapetan napravili smo celo morsko iznenađenje sa sve drvenim modelom broda koji treba da sklopi i onda na njemu otkrije ispis… (koji opet samo on razume…);
 • za roditelje koji su veliki obožavaoci kviza Slagalica napravili smo kviz samo za njih u kojem kroz rešenje otkrivaju da odlaze na put o kojem su oduvek maštali;

itd… dakle – nema univerzalnih rešenja – svako dobija ono što je baš za njega osmišljeno, i u okviru budžeta koji nam vi date na rasopolaganje!

 

Šta je Kovčežić iznenađenja?


 

Kovčežić iznenađenja je PDF dokument koji dobijate na mejl i koji sadrži detalje svakog iznenađenja (detaljan opis, veličinu, boju, materijal, težinu, opis personalizacije, načina na koji će biti upakovan, fotografiju/e poklona i cenu pojedinačnog poklona ili usluge).

Jedan primer Kovčežića za jedno stvarno veeeeliko iznenađenje možete pogledati ovde. Vaš Kovčežić će izgledati potpuno drugačije jer je su i osoba i budžet za koju spremamo sve ovo drugačiji.

Ovaj dokument dobijate nakon što uplatite 50 % cene naše usluge.
Ako imate nekih izmena, unosimo ih i kada smo usaglasili finalnu verziju Kovčežića, uplaćujete preostalih 50 % iznosa naše usluge i ukupnu vrednost poklona.

 

Kako tačno ide plaćanje?


 

 1. Izdajemo vam fakturu za našu uslugu (u dinarima ako ste u Srbiji ili u eurima ako ste u inostranstvu).
  Primer: Mini paket 140 eur
 2. Vi plaćate 50 % naše usluge, tj. u slučaju Mini paketa 70 eur.
 3. Mi vam šaljemo Kovčežić iznenađenja na mejl sa svim detaljima poklona koje smo osmislili.
  Kada smo sve usaglasili, šaljemo vam i fakturu za poklone (npr. neka budžet bude 150 eur).
 4. Vi plaćate fakturu za poklone i ostatak naše usluge (150 eur + 70 eur).
 5. Mi poručujemo poklone i sprovodimo celo iznenađenje.

Dakle, na ovom primeru celo iznenađenje vas je koštalo: 140 eur za uslugu agencije + 150 eura za poklone, odnosno 290 eur.

 

Šta je cena poklona?


 

Cena poklona se dodaje na cenu paketa iznenađenja koji ste izabrali (Mini, Standard, Premium, Tajni agent, Hitna pomoć). Budžet za poklone sami određujete, a mi se obavezujemo da sva iznenađenja, odnosno pokloni koji će dobiti vaša draga osoba moraju da budu organizovani u okviru postavljenog budžeta. Jedino ograničenje je minimalna vrednost – za Mini paket je to 55 eur, za Standard paket minimalna vrednost poklona je 105 EUR, a za Premium 175 EUR. Ova ograničenja smo postavili smo zato što smo ustanovili da je gotovo nemoguće napraviti personalizovani poklon čija je cena manja od 25 eur po komadu.

 

Šta još treba da znam?


 

Navedena cena paketa odnosi se na organizaciju iznenađenja na teritoriji Beograda (gradske i prigradske opštine). Cena usluge van Beograda uvećava se na svakih 100 km za 70 EUR-a, s obzirom na to da je neophodno da naš tim dva puta dođe na navedenu lokaciju (prvi put prilikom osmišljavanja iznenađenja i sledeći put radi realizacije).
Lokacija na kojoj se organizuje iznenađenje i udaljenost od Beograda nemaju nikakvog uticaja na cenu poklona koji odabirate (cena se ne uvećava).

Ukoliko su pokloni koje smo osmilili takvi da ih možemo poslati kurirskom službom, nema potrebe da naši agenti izlaze na teren i tada ne plaćate dodatno cenu za isporuku van Beograda, već samo cenu kurirske službe (od 250 do 1000 rsd, u zavisnosti od lokacije i težine). Ako želite da paket šaljemo van Beograda kurirskom službom, naglasite nam to prilikom popunjavanja upitnika.
Sve detalje o pravilima poslovanja možete pogledati ovde.

cenovnik-iznenadjenja

Ako vam treba ne samo poklon iznenađenja, već i organizacija događaja iznenađenja, posetite nas ovde.

Osnovni paketi pokloni

Osnovni paketi pokloni