Za sve situacije koje nisu predviđene ovim pravilima,
naći ćemo najbolje rešenje za sve!

Za sve situacije koje nisu predviđene ovim pravilima,
naći ćemo najbolje rešenje za sve!

1. Ukoliko je do događaja ostalo manje od 5 dana, paket Hitna pomoć je idealan za Vas. Sadrži 2, 4 ili 7 različitih iznenađenja i podrazumeva izradu predloga iznenađenja za 24h od trenutka davanja podataka. Njegovu cenu čini cena izabranog paketa + 40% (Npr. cena Mini paketa iznosi 140 EUR + 40%, što bi značilo da paket Mini Hitna pomoć iznosi 198 EUR).


 

2. Cena paketa jeste cena usluge agencije SI u koju ulazi izrada Kovčežića iznenađenja, pakovanje poklona, fotografisanje istih, rad sa dobavljačima, isporuka paketa… Cena paketa ne pokriva cenu poklona (npr. vino, sat) i usluga (npr. spa centar, iznajmljivanje broda).


 

3. Cena poklona se dodaje na cenu paketa koji ste izabrali (Mini, Standard, Premium, Hitna pomoć, Tajni Agent). Jedino ograničenje u ovom smislu predstvlja minimalna vrednost poklona koja za Mini paket iznosi 55 EUR, za Standard 105, a za Premium paket 175 EUR. Ovi iznosi predstavljaju minimalnu vrednost, jer nije moguće kreirati personalizovani poklon za manje od 25 EUR po poklonu.


 

4. Navedene cene paketa predstavljaju cenu usluge agencije SI na teritoriji Beograda. Na svakih 100 km cena usluge se uvećava za 70 EUR, budući da agenti dva puta dolaze na dogovrenu lokaciju (prilikom osmišljavanja iznenađenja, potom prilikom realizacije).


 

5. Ukoliko živite u inostranstvu, a želite da obradujete nekoga iz Srbije, u dogovoru putem mejla, Vibera ili telefonskim pozivom, možemo organizovati iznenađenje, a uplata će se izvršiti na naš devizni račun.


 

6. Nakon popunjavanja upitnika, a pre dobijanja Kovčežića iznenađenja, potrebno je uplatiti 50% od ukupne cene usluge, radi pokrivanja troškova kreativnog rada na detaljnom osmišljavanju poklona, izradi Kovčežića iznenađenja koji sadrži opis cena, proizvođača, materijala, boja, težine, opis personalizacije, načina pakovanja, fotografije poklona…


 

7. Sve cene su navedene u neto iznosu. Uplata se vrši u dinarima za fizička i pravna lica iz RS, odnosno u EUR/USD za uplate iz inostranstva.


 

8. Drugu polovinu iznosa fakture neophodno je platiti sedam dana pre događaja, budući da agencija SI plaća poklone umesto Vas, ne podiže cenu poklona, na njima ne zarađuje. Stoga je važno da troškovi budu izmireni u trenutku nabavljanja.


 

9. U zavisnosti od izbora paketa (Standard ili Premium) imate pravo zamene 1 ili 2 poklona. Kako biste isprva bili zadovoljni ponudom kreativnog tima agencije SI, važno je da što detaljnije popunite upitnik, kako bi iznenađenje bilo potpunije u skladu sa ličnošću osobe kojoj je poklon namenjen. Ukoliko želite da promenite više poklona iznenađenja, moguće je, ali uz doplatu od 25 EUR po iznenađenju. Izmena sitnica u okviru osmišljenog iznenađenja se ne naplaćuje (npr. promena boje).


 

10. SI u svojoj ponudi ima i 4 vrste vaučera – Vaučer iznenađenja, Tajni, Super Tajni i Biznis vaučer iznenađenja. Idealni su kada vam treba iznenađenje danas za danas ili danas za sutra. Od trenutka uručivanja, Vaša draga osoba/poslovni partner/klijent/kolega ima rok od 45 dana da ga iskoristi.


 

11. Ukoliko ste iz opravdanih, nepredvidih ili krajnje objektivnih razloga prinuđeni da odustanete od realizacije iznenađenja, SI će izaći u susret i naći kompromisno rešenje. U ovakvim situacijama, nije potrebno platiti cenu poklona i drugi deo usluge SI, međutim prvi deo uplate od 50% SI zadržava, na osnovu uloženog truda u izradu Kovčežića iznenađenja.


 

12. SI ima razumevanja i u slučajevima odlaganja iznenađenja na kraći vremenski period, usled razumljivih okolnosti. Sve dok možemo da garantujemo cenu poklona (što zavisi od dobavljača), biće nam drago da u novom terminu organizujemo vaše iznenađenje. Ukoliko dođe do neminovnog pomeranja događaja, cena usluge SI se menja u zavisnosti od toga kada ste nas obavestili o odlaganju:

  • Više od 7 radnih dana do događaja – cena usluge SI se ne uvećava;
  • Minimum 7 radnih dana pre održavanja događaja – iznos se povećava za 10% od ukupne cene usluge;
  • Ukoliko je ostalo od 6 do 4 dana do događaja – iznos se uvećava za 40% od ukupne cene usluge;
  • Ako je do događaja ostalo 1, 2 ili 3 dana, iznos se uvećava za 90% od ukupne cene usluge.

 

13. Ukoliko je neophodno pomeriti događaju usled više sile (zemljotres, grad, vetar, olujne jačine, smrtni slučaj), SI dodatno ne naplaćuje svoju uslugu, odnosno biće naplaćeni samo troškovi koji su već objektivno nastali do tog trenutka (ukoliko ih ima).


 

14. Prilikom pomeranja događaja, SI ne naplaćuje dodatno poklone (osim u slučaju kvarljive robe i usluga – npr. torta).


 

15. Pored osnovnih, SI u ponudi ima i biznis pakete, koji su namenjeni firmama. Biznis ponuda sadrži Biz 2, Biz 3, Biz 4, Biz 5, Biz 6 I Biz 7 pakete, koji se sastoje od 2 do 7 poklona. Kao i u svim paketima, cenu budžeta za poklone određujete sami, s tim što je minimalna vrednost poklona za Biz 2 paket 50 EUR, i za svaki naredni paket se uvećava za 25 EUR. Dakle raspon minimalne vrednosti za poklone za biznis pakete je od 50 EUR do 175 EUR (Biz 2 – Biz 7).


 

16. SI dodatno naplaćuje uslugu tajnog agenta i ona iznosi 25% na cenu izabranog paketa SI.