U Savršenom iznenađenju ne postoje gotova rešenja!

Svaki naš poklon pravi se namenski za vašu dragu osobu i vas. Evo kako teče magija…

</p> <h4>Savršeno dečije iznenađenje</h4> <p>

decije-rodjendansko-iznenad

</p> <h4>Savršeno romantično iznenađenje</h4> <p>

romanticna iznenadjenja

</p> <h4>Savršeno biznis iznenađenje</h4> <p>

biznis-iznenadjenje

Sigurno vam je poznata izreka “Don’t kiss and tell”. Mi poštujemo poverenje koje su nam naši klijenti poverili i stoga ne možemo uvek pokazati javnosti šta smo organizovali. Nekada su ljudi stidljivi, nekada jednostavno žele za sebe da zadrže jedinstvenost poklona koje su dobili, a nekada je njihov odnos prekomplikovan da bi bio obelodanjen…

Ipak, uz saglasnost nekih naših klijenata, za vas smo izdvojili neke od iznenađenja koja smo do sada organizovali. Pred vama su primeri tri Kovčežića iznenađenja, dokumenta koji naši klijenti dobiju kada za njih osmislimo iznenađenje, a pre nego što otpočnemo realizaciju. Nakon što pogleda dokument, darodavac ima pravo izmene jednog ili dva iznenađenja, ali se možemo pohvaliti da su do sada svi naši klijenti bili do te mere zadovoljni da ni jedna naša ideja do sada nije menjana drugom.

Ako nas pitate šta će biti u paketu iznenađenja koji ćemo za vas osmisliti, najtačniji odgovor bi bio – ne znamo. Svaki naš pokon se namenski osmišljava za svaki osobu, koju “upoznamo” nakon što popunite upitnik o njoj. Vi nam recite kakva je ta osoba, koliki budžet imate na raspolaganju i koji je povod, a mi ćemo vam poslati naš predlog poklona i načina kako ćemo tu osobu iznenaditi. Jer, svako od nas je potpuno drugačiji i stoga nema dva ista paketa… Vaš paket će uvek biti drugačiji i neponovljiv. Niko pre nije dobio takav poklon i niko posle neće imati takav paket.

Kovčežić iznenađenja

savrseno iznenadjenje

Rođendanska iznenađenja – odrasli

Rođendanska iznenađenja – teen

Romantična iznenađenja

Biznis iznenađenje – ispraćaj u penziju

Novogodišnje iznenađenje – dečije

Biznis iznenađenje – za klijente

Potraga za blagom – deca