U Savršenom iznenađenju ne postoje gotova rešenja!

Pogledajte kako smo iznenadili jednog menadžera kroz biznis paket iznenađenja…

U Savršenom iznenađenju ne postoje gotova rešenja!

Pogledajte kako smo iznenadili jednog menadžera kroz biznis paket iznenađenja…

IZNENAĐENJE ZA SRĐANA

Biznis iznenađenje, Premium paket iznenađenja

Srđanova koleginica Marina poziva nas uspaničena, jer je saznala da on sledeće nedelje odlazi iz njihove beogradske kancelarije. Naime, Srđan je već 10 godina u firmi i upravo je saopštio svima u timu da prelazi na rad u kancelariji u Beču, u okviru iste kompanije.

Povoda za iznenađenje je više – za 9 dana Srđan u firmi proslavlja jubilej, a samo dan kasnije pakuje kofere i sa suprugom Natašom seli se za Beč. Pored toga, ovo je za Srđana i njegov tim bila izuzetno uspešna poslovna godina.

Šta smo od Srđanovih kolega saznali o ovom uspešnom menadžeru:

Srđan ima 38 godina i već 8 godina je u srećnom braku sa Natašom koja se već brine kako će se snaći u novom gradu, jer je izuzetno vezana za Srbiju, našu kulturu, jezik, običaje i medije (kao i on)
Srđan je ambiciozan, pomalo narcis, poslovan, pričljiv, organizovan, duhovit i veoma aktivan
Ne može bez posla, srpske kafe i kafane, a životna želja mu je da ima svoje vinograde i proizvodi svoje vino (što mu je ujedno i omiljeno piće)
Ima uzrečicu “do beskraja”
Kada god se iznervira na poslu, za to krivi srpske uslove poslovanja i govori kako će jednog dana pokrenuti sopstveni posao u Nemačkoj (ova tema je već postala meta raznih šala u firmi), a moguće izdati i knjigu o tome
Ceo život sanja da leti sportskim avionom, ali nikada nema vremena
Hobi mu je golf, a obožava odlazak u spa centre
Voli tamburaše, teget boju, čokoladne kolačiće
Čita samo knjige o biznisu

Srđanove kolege zadale su nam sledeće okvire:

Ukupan budžet za iznenađenje je 1100 EUR (440 EUR usluga Savršenog iznenađenja i 660 EUR za poklone). Sve kolege u firmi iz njegovog tima su odlučile da učestvuju i podele troškove!
Iznenađenje treba da bude opušteno i pomalo sarkastično
Srđanov tim koji broji 28 ljudi treba da bude na neki način deo iznenađenja

Srđan nije ljubitelj društvenih mreža, te naš tim nije uspeo da dođe do dodatnih informacija.

Pored poklona osmišljenih za Srđana, Savršeno iznenađenje je odlučilo da jedan poklon dobije i njegova supruga Nataša, kako bismo i u njen životu uneli malo magije koja slavi ovu važnu životnu odluku (odlazak u inostranstvo).

Srđanove kolege dobile su Kovčežić iznenađenja (PDF dokument) na mejl, sa mogućnošću da promene dva iznenađenja ukoliko žele. Cene poklona koje su navedene su upravo one koje je odredio dobavljač. Savršeno iznenađenje ne podiže cenu poklona i ne zarađuje na njima.
U ovom slučaju, svi pokloni u zbiru koštali su 632 EUR, manje nego što je iznosio zadati bužet.

Kovčežić iznenađenja za Srđana Jovića

 

Srđanovo iznenađenje počinje 24. februara, na 10. godišnjicu njegovog rada u firmi. Njegov šef, Jovan, zakazao je kolegijum u 12h u sali za sastanke. Najbliže kolege iz tima znaju šta je pravi povod, dok Srđan i ostali ne znaju šta se sprema…

Srđanov Premium paket sadrži sledećih sedam iznenađenja:

 1. Prezentaciju sa fotografijama, porukama i sećanjima koji oslikavaju Srđanovih 10 godina rada u firmi
 2. Vino brendirano u znaku Srđanovih „važnih sitnica“ (tamburaši, golf, avion, novac) i sa etiketom Srđan Jović
 3. Kafe poklon sa personalizovanim šoljicama
 4. Set knjiga: Biznis plan za neupućene, Sam svoj gazda, Pranje novca, Nemačko srpski poslovni rečnik i personalizovana knjiga “100 ideja za Srđana i Natašu u Beču”
 5. Panoramski let sportskim avionom
 6. Slatki poklon sa čokoladnim kolačićima sa porukama za Srđana
 7. Vaučeri podrške

Cena pakovanja poklona, brendiranja i isporuke je uključena u finalnu cenu.

Detalji svakog pojedinačnog iznenađenja, uključujući i cene:

1. PREZENTACIJA ZA JUBILEJ

Odlučili smo da povežemo proslavu Srđanovog jubileja i njegov prelazak iz beogradske u bečku kancelariju. Stoga na dan kada se navršava 10 godina rada u firmi, Srđan ima zakazan veliki sastanak u konferencijskoj sali sa svojim šefom i velikim brojem kolega. Samo najbliži znaju šta se sprema. Zahvaljujući njima, Savršeno iznenađenje je dobilo veliki broj fotografija i informacija koje su obeležile prethodnih 10 godina rada i od njih napravilo prezentaciju koja rezimira prethodni period. Tu su i sećanja na uspehe, padove, događaje, klijente, saradnike, šale, planove – uspele i neuspele itd…

Osnovni cilj je da Srđan sazna koliko ga cene njegove kolege, koliko im je drago što su tako dugo vremena radili zajedno i da mu žele svu sreću u novom životnom poglavlju.
Prezentacija u trajanju od 3 minuta ima i muzičku pozadinu i kreće odmah nakon što počne „sastanak“.

Cena se odnosi na uslugu izrade i dizajna prezentacije, obradu fotografija i zvuka.
Cena: 100 EUR

2. SRĐANOVO VINO

S obzirom da je oduvek želeo da postane proizvođač vina, deo iznenađenja za Srđana je i flaširano crno vino koje nositi etiketu sa natpisom: Srđan Jović, dok su pored nacrtani elementi bez kojih on ne može ili koje veoma voli- tamburaši, golf, avion, novac.
Vino se iznosi pred Srđana na kraju prezentacije, u kovčežiću.

Cena se odnosi na dizajn etikete, 10 flaša crnog vina u ambalaži od 0.75 l i kovčežić.
Cena 100 EUR

3. KAFE- POKLON

Kako Srđan uživa u ritualu ispijanja srpske kafe sa svojom suprugom, sledeći poklon koji dobija na rastanku su dve ručno rađene porcelanske šolje sa tanjirićima na kojima pišu njihova imena, uz 1 kg Srđanove omiljene kafe. Uz poklon će stajati ceduljica: “ I u inostranstvu dan može da počne uz nešto domaće”.

Cena se odnosi na: dve porcelanske šoljice, dva tanjirića i personalizaciju.
Cena 120 EUR

4. SET BIZNIS KNJIGA

Kako ovo iznenađenje treba da nosi i dozu sarkazma, pokloni koje Srđan dobija na kraju prezentacije sadrže i 5 knjiga. Tema knjiga je menadžment i pokretanje sopstvenog posla, ali i pranje para itd. Komplet sadrži sledeće knjige: Biznis plan za neupućene, Sam svoj gazda, Pranje novca, Nemačko srpski poslovni rečnik.

Kao petu knjigu Srđan dobija “single copy book” koja ima 100 stranica, u tvrdom je povezu i nosi naslov “100 ideja za Srđana i Natašu u Beču”. Za svaki od prvih stotinu dana u novoj zemlji, knjiga donosi po jednu ideju za zanimljivu aktivnost koju Nataša i Srđan mogu da praktikuju u svom novom gradu. Tako će na svakoj stranici biti ispisana po jedna rečenica sa predlogom, dok je ostatak stranice rezervisan za njihove utiske. “ Danas je savršen dan za posetu nekoj srpskoj kafani u Beču; Danas je savršen dan za kreiranje liste austrijskih vinarija za obilazak; Danas je savršen dan za
Spisak svih ideja deo je ovog Kovčežića i nalazi se u odvojenom dokumentu.

Na početku personalizovane knjige stajaće “Predgovor”:

“Dragi Srđane,

Toliko smo toga prošli zajedno za deset godina, da bi o tome trebalo napisati knjigu!
Ali ovog puta odlučili smo se za jednu drugu vrstu knjige. Ovaj primerak bi se mogao svrstati u putopisno-dnevnički žanr.
Iako ćeš nam mnogo nedostajati, tebi i Nataši želimo divan život u vašem novom gradu. Znamo da je svaki početak težak, pa smo smislili kako da budemo deo vašeg novog puta i kada pređete granicu.
Svakog od vaših prvih 100 dana možete da zavirite u ovu knjigu i pogledate gde će vas odvesti. A svoje utiske možete potpom zapisati u nju.
Kada je popunite, svratite u Beograd na kafu da nam ispričate najzanimljivije avanture.
Svu sreću na novoj destinaciji želi vam
DREAM TEAM”.

Na naslovnoj stranici knjige biće fotomontaža Srđana i Nataše u Beču u punom koloru.

Cena se odnosi na svih pet knjiga.
Cena 170 EUR

5. PANORAMSKI LET SPORTSKIM AVIONOM

Srđanov odlazak iz beogradske kancelarije i „odlazak u svet“ simbolizuje i njegov let u novom životnom poglavlju, pa je logično povezan sa njegovim životnim snom – da leti sportskim avionom.
Na kraju prezentacije i pozdravljanja sa kolegama, po Srđana dolazi vozač i odvozi ga na sportski aerodrom u Beogradu. Tamo ga čeka ultralaki avion i pilot koji će mu pokazati lepote grada u 30-minutnom letu. Na sedištu aviona nalazi pismo: “Neka svaki tvoj let bude udoban i uzbudljiv. Hvala ti za divnih deset godina! Radujemo se tvojim novim uspesima. Tvoj tim”

Cena se odnosi na prevoz do aerodroma brendiranim automobilom Savršenog iznenađenja, uslugu leta u trajanju od 30 minuta i video snimak sa leta.
Cena: 130 eur

6. SLATKI POKLON

Po izlasku iz aviona Srđan dobija još jedan dar:

čokoladne kolačiće na kojima pišu razne poruke:

Srećan put, Hvala ti kapetane za sve, Svuda pođi kući dođi!

Cena se odnosi na 6 kolačića u pakovanju.
Cena 12 EUR

7. NAJBOLJE ZA KRAJ

Na dnu kutije Srđan će naći i pet vaučera koje mu kolege daruju. Svaki je izrađen posebno, uz odgovarajuću sliku i natpis:
Darodavac: Dream Team
Primalac: Srđan Jović
Rok: Vaučer je važeći do beskraja.
Vaučeri su za:

 • Pomoć u poslu u trajanju od 2 h (kad zagusti kod novih kolega)
 • Slušanje o tvom životu u pečalbi u trajanju od 1 h
 • Pomoć da se završi nešto u Beogradu što ti ne možeš da stigneš
 • Ogovaranje novih kolega (bez ograničenja u trajanju)
 • Slanje kolačića od Ace pekara kad ih se poželiš za Beč.

Cena se odnosi na dizajn i štampu pet vaučera.
Cena 20 EUR

Ukupna cena poklona 632 EUR
Cena paketa 440 EUR
UKUPNA CENA IZNENAĐENJA 1072 EUR

Pitate se sigurno još sa početka priče, šta je naš poklon Srđanovoj dragoj supruzi koja se odlučila da ga prati na ovom putu u nepoznato….

Odlučili smo joj poklonimo godišnju pretplatu na njen omiljeni časopis koji će joj stizati na njenu novu, bečku adresu. Tako će deo Srbije koju toliko voli redovno stizati do nje u Beč…

Ovo je kako je izgledalo jedno naše iznenađenje! Vaše će izgledati potpuno drugačije i zavisi od toga kakva je osoba za koju spremamo poklone. Nema gotovih poklona, rešenja i ideja. Sve se kreira namenski za vas!

Javite nam koga ćemo za vas da usrećimo 😉