Predstavite sebe na najbolji način

Pripremite se za savršen javni nastup

Predstavite sebe na najbolji način

Pripremite se za savršen javni nastup

Vision Communication doo i Curriculum Vitae Centar vas pozivaju na kurs „Savršena komunikacija“.

U okviru kursa “Savršena komunikacija” polaznici nauče kako da se izražavaju na najbolji način i na koji način da razmišljaju prilikom davanja izjava/gostovanja u medijima ili prilikom držanja predavanja, pregovora ili svakodnevnih dogovora.

Ovaj kurs vas snabdeva sjajnim alatima bilo da se bavite prodajom, PR-om, želite da u privatnom nastupu imate bolje komunikacijske veštine ili pak želite da na osnovu neverbalne komunikacije saznate o stvarnim namerama svog sagovornika. Pored toga što ćete na snimku imati mogućnost da vidite sebe, sve svoje prednosti i greške koje pravite u komunikaciji, naučićete i razne vežbe pomoću kojih svakodnevno možete poboljšavati svoj nastup. Takođe, u individualnom radu nakon kursa radićemo i na sitnicama i malim tajnama koje čine vaš nastup svaki put sve boljim i boljim…

kurs savrsena-komunikacija

27-29. novembar 2019. godine, 10 – 16h
CV Centar Novi Sad (Ćirila i Metodija 13a)

Prijave do 15. novembra [email protected]
Sve informacije na telefon 069 310 12 77

Grupa: Max 20 osoba  – SVAKI POLAZNIK DOBIJA DIPLOMU!

Šta ćete naučiti:

tajne neverbalne komunikacije

šta želite da kažete i šta mediji čuju (kako razmišljati kao novinar)

priprema za javni nastup – sve što treba da znate

intervjui i davanje izjava za štampu, radio i TV

simulacija i snimanje Vašeg intervjua – analiza i preporuke

humor i javni nastup

vežbe komunikacije

krizni PR (opasnost i prilika)

strah trema i javni nastup

PROGRAM KURSA

Cena 30.000 RSD

Cena uključuje:

program kursa,
materijale za samostalni rad,
individualne konsultacije u trajanju od sat vremena u naredna tri meseca,
tri ručka,
šest kafe pauza
poklon iznenađenja.

Kome je kurs namenjen?

menadžerima koji drže sastanke, motivacione govore, izlaganja kompanijama koje žele da ulažu u svoje zaposlene i njihovo predstavljanje firme i brenda u javnosti (kurs možemo održati i u vašoj kompaniji)

svima onima koji drže javne nastupe ili dolaze u kontakt sa medijima

onima koji žele da promene svoju profesiju i pređu u sektor PR-a

svima onima koji drže javne nastupe ili dolaze u kontakt sa medijima

onima koji žele da promene svoju profesiju i pređu u sektor PR-a

onima koje zanimaju teme iz oblasti odnosa sa javnošću

onima koji žele da poboljšaju svoje komunikacijske veštine u svakodnevnim razgovorima, nastupima i pregovorima (dogovori u okviru porodice, usaglašavanja sa kolegama, razgovori za posao…)

onima koji rade u sektoru komunikacija i žele da usavrše tehnike i alate koje koriste

onima koji žele da ojačaju svoju biografiju znanjem iz oblasti komunikacija

onima koji žele da saznaju male tajne velikih majstora iz domena Public Relations-a

Utisci naših polaznika:


 

“Odličan kurs, zanimljiv, dinamičan, koristan, sa mnogo praktičnih primera.”

 

“ Iskustvo koje će se pamtiti. Treba nam više ovakvih kurseva.”

 

“Uživala sam i mnogo toga naučila.”

 

“Stručno, korisno i nadahnuto. Mnogo toga sam naučila i uživala.”

Milica Lepojević

Milica Lepojević je diplomirala novinarstvo na odseku za novinarstvo i komunikologiju Fakulteta političkih nauka u Beogradu, a doktorirala na Filološkom fakultetu na smeru za kulturologiju i komunikologiju. Ima 14 godina iskustva rada u sektoru odnosa sa javnošću i marketinga i svakodnevno se usavršava u ovim oblastima. Deset godina je provela vodeći PR i marketing u vazduhoplovstvu, a devet godina radila je kao novinar za Euromoney grupu, te je veoma svesna potreba i načina rada i jedne i druge “strane”. Poslednjih deset godina je na poziciji direktora u kompaniji Vision Communication gde je za brojne klijente radila osmišljavanje i vođenje kampanja i strategija, realizovala mnoge projekte i uživala vodeći obuke za javni nastup.

Veruje da se najviše uči kroz vežbe, kroz praksu i kroz dobru nameru u prenošenju znanja. Spremna je da sve svoje poraze i uspehe kao oglednu nastavu podeli sa onima koji su spremni da rade na sebi. I veruje da se bez raznih stvari u životu može – ali bez komunikacije – nikako!

Olgica – Goga Balaban

Olgica-Goga BalabanOlgica-Goga Balaban je diplomirala na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, na katedri za jugoslovensku književnost i srpskohrvatski jezik. Deset godina radila je kao Menadžer ljudskih resursa u jednoj veoma uspešnoj IT kompaniji i kao licencrani Identity Compass Consultant i profiler merila kompetence i veštine koje vode ka uspehu.
Osnivačica je Curriculum Vitae Centra iz Novog Sada koji već nekoliko godina usmerava klijente ka srećnijem i zdravijem životu. Autorka je knjige “Buđenje Boginje” koja govori o važnosti energija u svima nama i njihovoj ravnoteži. Knjiga je za kratko vreme doživela veliku čitanost i popularnost u celom regionu.

Kreirala je sopstveni Free spirit koncept u razvoju duhovnosti „vraćajući“ hrabrost, samopoštovanje, kreativnost i intuiciju velikom broju ljudi u svakodnevni život. Na svojim predavanjima podseća polaznike da u sebi otkriju izvor sopstvenih resursa. Najveći broj seminara je održala u Novom Sadu i Zagrebu.

Ona je pisac, life poet, autorka bloga, a pre svega, srećna žena, majka troje dece.

Kompanija Vision Communication postoji na tržištu Srbije više od petanest godina. Bavili smo se PR-om, marketingom i konsaltingom u širem smislu, a onda smo razvili i brend Savršeno iznenađenje. Tokom više od decenije rada, za veliki broj kompanija, odnosno njihove zaposlene održali smo i razne obuke za javni nastup. To je i dalje ostala naša velika ljubav kojoj se vraćamo.

Curriculum Vitae Centar je novosadski centar koji poslednjih pet godina okuplja one koji žele da rade na razvoju sebe, uzdizanju svoje svesti i energetskom osvešćivanju. Do sada je kroz centar prošlo nekoliko stotina zadovoljnih korisnika, a organizovano je više desetina zanimljivih programa, predavanja, kurseva, promocija i obuka.

Ukoliko želite, ovaj kurs možemo organizovati i u vašoj kompaniji, samo za vaše zaposlene.
Takođe, možete izabrati i opciju individualnog savetovanja.