Poštovani,

 

Ovaj upitnik je dizajniran kako bismo sakupili što više podataka o osobi/ma za koje spremamo iznenađenje. Kako bi naš paket savršenog iznenađenja bio što bolje prilagođen vašem klijentu, poslovnom partneru, zaposlenom itd., molimo vas da popunite sve informacije koje znate. Čak i kada se vama čini da ta saznanja nisu bitna, ona nam pomažu da bolje upoznamo osobu/e koju treba da obradujemo. Ukoliko paraleleno organizujemo iznenađenje za dve ili više osoba (npr. dva poslovna partnera, više kolega…), ukoliko ste u mogućnosti, popunite upitnik za svakog od njih pojedinačno. Nemojte da vas obeshrabri ako odgovore na neka pitanja ne znate, to je sasvim prirodno. Ova polja ostavite praznim. Mi vam garantujemo da će vas ovo iznenađenje dodatno zbližiti sa osobom/ osobama koje ste odlučili da obradujete i pružiti vam dodatne prilike da se bolje upoznate.

Svi podaci koje sakupimo na ovaj način, čuvaju se u skladu sa strogo utvrđenim procedurama i ne mogu se koristiti u druge svrhe osim one koje su ugovorene ovim poslom.

Nikada ne prenosimo i ne ustupamo trećim licima vaše podatke ili podatke osobe za koju organizujemo iznenađenje. Sva naša pitanja koncipirana su tako da poštuju Zakon o zaštiti podataka o ličnosti i molimo vas da nam ne dostavljate dodatne informacije koje bi mogle otkriti dalje identitet osobe za koju spremamo iznenađenje.

Pred vama se nalazi set pitanja, od čega se deo odnosi na osobu/e za koju spremamo iznenađenje, a deo na samo iznenađenje. Potrebno vam je svega petnaest minuta vremena, i sav preostali posao prepustite nama. Ovaj upitnik možete popuniti online.

Ukoliko vam je lakše, možete nam ove podatke javiti i telefonom na broj +381(0)64 111 35 53 ili nam pisati na mejl [email protected] u slobodnoj formi.

Za organizaciju biznis događaja u formi iznenađenja, nije potrebno popunjavanje upitnika, već nas kontaktirajte kako bismo se dogovorili oko svih detalja.