Kako funkcionišu „nepoznata iznenađenja“?

Bićete bezbedni i srećni… to je sve što treba da znate…

Ukoliko želite da iznenadite sami sebe, procedura je sledeća: popunite naš upitnik ili nas pozovite i odgovorite na nekoliko naših pitanja. Svrha ovoga je da dobijemo informacije o tome kakva ste osoba, koliko vremena imate na raspolaganju, u čemu uživate, a u čemu ne, kakvi su vam ukusi (jer nam svakako nije cilj da klaustrofobičnu osobu pošaljemo na istraživanje podzemnih pećina). Shodno uputstvima koja ćemo od vas dobiti, za vas ćemo organizovati iznenađenje koje niste ni sanjali i o kojem nećete znati ništa sve do poslednjeg trenutka…. Uzbudljivo, zar ne? Imate li hrabrosti za to? Mi vam obećavamo da ćete biti bezbedni i zadovoljni… Treba ugađati sebi.

Nepoznata iznenađenja organizujemo i za dvoje. Funcionišu po istom principu kao i iznenađenje za jednu osobu, samo su nam potrebni dupli podaci. Ovo može biti romantičan par, roditelj i dete, sestre, kumovi, kolege… Utisci nakon zajedno doživljenih iznenađenja su neverovatni! Zbližiće vas, učiniti da se bolje upoznate, da se zajedno smejete i da uživate…

Nepoznata iznenađenja za decu sama po sebi govore da deca ne znaju šta im se sprema. Dajte nam podatke o njihovom uzrastu i željama, a mi ćemo učiniti da se osećaju kao da su upali u najzanimljiviji film. Njihovoj radosti neće biti kraja.

Ako želite da odete na put, ali ne želite da planirate i nemate vremena za pripremu i istraživanje lokacije koja vas zanima, mi i to možemo da organizujemo za vas. Javićemo vam na vreme šta da spakujete i šta možete da očekujete na ovoj destinaciji, a ostalo je – iznenađenje. Možete napraviti i kombinaciju nepoznatih iznenađenja za dvoje i za decu i poći u pravu porodičnu avanturu…

Izaberite svoje Nepoznato iznenađenje:

nepoynata-ya-jedno

IZNENADITE SAMI SEBE

Da li ste gledali film „Igra“? Mi ćemo biti znatno blaži, ali suština je da sve što možete da očekujete je – potpuno neočekivano.

Ko kaže da neko drugi mora da vam kupuje poklone, mazi vas, organizuje luda iznenađenja za vas? Uplatite sami sebi jedno Savršeno iznenađenje i uživajte. Jedino pravilo je da o iznenađenju nećete znati ništa, sve dok ono ne počne….

Da li ste dovoljno hrabri za ovo?

Iznenadjenje za drustvo

IZNENAĐENJE ZA DRUŠTVO

Ako tražite savršen provod sa društvom, bilo da su u pitanju dve drugarice, veliko muško ili solo žensko društvo, ili pak društvance koje se okupilo i traži zajednički provod i avanturu, od srca vam preporučujemo da probate naše Nepoznato iznenađenje za društvo. Vi nam samo kažite koliko vas je spremno da se upusti u ovu akciju, koliko vremena imate na raspolaganju, šta volite, a šta ne i mi ćemo se pobrinuti za sve…

Bilo da želite ludo zezanje u gradu, kraći put, izlet blizu grada ili pak nešto potpuno drugačije, mi ćemo za vas osmisliti i ostvariti sve elemente. Vaše je samo da uživate u iznenađenjima koja vas očekuju.

nepoynata-ya-dvoje

IZNENAĐENJE ZA DVOJE

Razmišljate šta je to što bi odnos vas i vama drage osobe moglo da malo oživi, razmrda ili unese neku svežinu u njega?

Mi vam od srca preporučujemo Savršeno nepoznato iznenađenje za dvoje. Popunite naš upitnik i onda se spremite da počne nešto o čemu niste ni sanjali…

Za porodicu

IZNENAĐENJE ZA PORODICU

Nepoznata iznenađenja za porodicu preporučujemo kao pravi „team building“. Možete da se odlučite za kraću (dnevnu) opciju ili da pak vikend ili mini odmor posvetite ovome.

Sve ono što vas čeka je posvećeno tome da se družite, dobro zabavite, posvetite jedni drugima i dodatno povežete.

Sve što treba da uradite je da: IZABERETE PAKET I POPUNITE NAŠ UPITNIK.
Možete nas kontaktirati da vam objasnimo sve detalje.