Poklonite najlepši poklon… Iznenađenje!

Dar koji traje ceo život…

deciji-rodjendani

DEČIJI ROĐENDANI

Kako proslaviti rođendan postaje sve veći problem – kojeg god uzrasta da su vaša deca. Igraonice su im već dosadile ili im nisu zanimljive, a i vi želite rođendane koji će biti zanimljivi i koji će se pamtiti, na kojima će se deca dobro provesti. Savršeno iznenađenje je tu bilo da želite da rođendan proslavite u vašoj kući ili u nekom drugom prostoru, uz osmišljavanje najčarobnijih personalizovanih poklona, igara, zagonetki, takmičenja…

punolestva

PUNOLETSTVA

Organizujemo sjajne žurke, neobična iskustva koja oslikavaju ulazak u novu fazu života, iznenađenja za slavljenika i celo društvo. Bilo da vam treba samo poklon ili organizacija celog događaja, tu smo!

bake,-deke

BAKE I DEKE/RODITELJI

Jubilarni rođendani baka i deka ili vaših roditelja su ono u čemu Savršeno iznenađenje posebno uživa. Setite se sa kojom su pažnjom oni pripremali vaše rođendane i ostale važne životne trenutke i dopustite nam da u im u vaše ime iskažemo zahvalnost.

u iskusenju sam da stavimo ovu...

OSTALO

Kumovi, devojke, komšije, prijatelji, kolege i kućni ljubimci, odnosno svi oni koji su vama važni… sigurno slave rođendane. A mi ćemo učiniti da oni budu nezaboravni i da personalizovanim poklonom pokažete koliko vam je stalo do te osobe.

Sve što treba da uradite je da: IZABERETE PAKET I POPUNITE NAŠ UPITNIK.
Možete nas kontaktirati da vam objasnimo sve detalje.