Kada imate manje od pet dana do događaja – ovo je pravo rešenje.

Izaberite paket Hitna pomoć ili uzmite neki od naših vaučera.

Kada imate manje od pet dana do događaja – ovo je pravo rešenje.

Izaberite paket Hitna pomoć ili uzmite neki od naših vaučera.

Ako imate manje od pet dana do događaja, potrebno je da se odlučite za jednu od dve opcije naših poklona iznenađenja:

  • paket Hitna pomoć
  • Vaučere iznenađenja

Kako funkcionše Hitna pomoć?

Paket Hitna pomoć funkcioniše kao i kod bilo kog drugog paketa – Mini, Standard ili Premium, ali je zbog kratkog roka izrade usluga agencije 40 % skuplja. Mi radimo svakog dana, i vikendom i praznikom. Cena poklona se ne uvećava u paketu Hitna pomoć, već samo cena usluge agencije.
Ovaj paket možete iskoristiti ako imate najmanje 72 h do trenutka kada je potrebno isporučiti poklon.

Kako funkcionšu vaučeri Savršenog iznenađenja?

vauceri-iznenadjenjaVaučer se koristi najviše da bismo dobili na vremenu i najčešće se poklanja kada se u “pet do 12” setite da biste nekome želeli da poklonite zaista neobičan poklon. Dakle, danas za danas, danas za sutra…
Procedura je inače ista kao i kod naručivanja bilo kod paketa Savršenog iznenađanja.

Razlika je u tome što umesto paketa poklona, vi kod drage osobe odlazite sa vaučerom Savršenog iznenađenja (Vaučer iznenađenja, Tajni, Super tajni ili Biznis vaučer iznenađenja), dok mi za to vreme kreiramo pokone.

Dakle, i dalje je potrebno da popunite upitnik o osobi za koju spremamo iznenađenje, odredite budžet koji stavljate na raspolaganje za poklone itd. Mi vam šaljemo sve predloge iznenađenja, vi ih odobravate, vršite uplatu, ali se pokloni neće realizovati (poručiti, izraditi, personalizovati, upakovati), pre nego što vi krenete na proslavu.

Ovim vaučerom u suštini kupujete vreme, odnosno vi imate šta da poklonite, pa ne odlazite na proslavu praznih ruku. Osoba dobija od vas eleganti vaučer i najavu da ste joj spremili nešto zanimljivo…

A onda, kada se javi Savršenom iznenađanju na osnovu vaučera, mi ćemo je upitati u kom periodu je spremna za iznenađenja (npr. potrebno je da nam da okvir od deset dana). U tom periodu, Savršeno iznenađenja (u saradnji sa vama) isporučuje poklone iznenađenja ovoj osobi. Dakle, neizvesnost je i dalje u vazduhu…

Postoji nekoliko vrsta Vaučera iznenađenja i svaki od njih se može kombinovati sa bilo kojim paketom koji izaberete (Standard, Premium, Hitna pomoć) i sa bilo kojom vrstom iznenađenja (Romantična, Rođendanska, Školska, Porodična, Biznis…):

vaucer-iznenadjenja

1. VAUČER IZNENAĐENJA

Vi izaberete vrstu iznenađenja, zajedno osmislimo iznenađenje, a potom vi dragoj osobi umesto klasičnog poklona poklanjate Vaučer iznenađenja. Osoba mora da iskoristi vaučer u roku od 45 dana, a ona bira kada će to biti. Vaše iznenađenje ostaje tajna sve dok ne počne njegova realizacija.

TAJNI-VAUCER-IZNENADJENJA

2. TAJNI VAUČER IZNENAĐENJA

Vi kupujete Vaučer iznenađenja za dragu osobu, i dajete nam osnovne informacije popunjavanjem našeg upitnika (vreme koje imamo na raspolaganju, budžet, podatke o osobi itd), a mi osmišljavamo iznenađenje. Vi poklanjate dragoj osobi vaučer, ali ni vi, a ni vaša draga osoba ne znate o kakvom se iznenađenju radi sve dok ono ne počne da se realizuje.

SUPER-TAJNI-VAUCER

3. SUPER TAJNI VAUČER IZNENAĐENJA

Ovaj vaučer funkcioniše na isti način kao Vaučer iznenađenja ili Tajni vaučer iznenađenja, sa tim što vaučer šaljemo vašoj dragoj osobi putem pošte ili dostavljamo na drugi način (dakle, ne vršite vi davanje poklona). Time vaš identite ostaje tajna i osoba sve do kraja iznenađenja ne zna ko joj je priredio ovaj poklon. Kada se iznenađenje završi, na vama je da odlučite da li želite da otkrijete svoj identitet.

BIZNIS-VAUCER

4. BIZNIS VAUČER IZNENAĐENJA

Vi kupujete vaučer iznenađenja za poslovnog partnera, klijenta, kolegu, šefa i zajedno biramo i osmišljavamo iznenađenje. Vi ili mi poklanjamo vaučer, a njegov dobitnik ima 45 dana da ga iskoristi.

Sve što treba da uradite je da: IZABERETE PAKET I POPUNITE NAŠ UPITNIK.
Možete nas kontaktirati da vam objasnimo sve detalje.